Integration med Webbutik Flex

E-handelslösning integrerad med affärssystemet Pyramid Business Studio

En koppling mellan Pyramid och webblösningen Webbutik Flex, som vi på KR System har utvecklat i samarbete med Svensk Webbhandel AB.

Affärssystemet Pyramid Business Studio är byggt för att vara anpassningsbart för varje enskild kund. Självklart bör då också din webbutik vara flexibel. Med Webbutik Flex kan du skräddarsy din e-handelslösning, samtidigt som en stark integration behålls mot Pyramid Business Studio.

 • All masterdata hanteras direkt i Pyramid utan dubbelregistrering.
 • Smart realtidssynkronisering som innebär att förändrade uppgifter i Pyramid slår igenom direkt i webbutiken.
 • Orderhistorik på ”Mina sidor” visar samtliga order (webborder/Pyramidorder), inklusive sändningsinformation och fakturakopia.

Exempel bland våra kunder som använder integrationen Pyramid Webbutik Flex

Vill du veta mer, kontaktar du KR Systems produktansvarig, Filip Bahlsten via e-post filip.bahlsten@krsystem.se, telefon 010-130 19 67  eller vår samarbetspartner Svensk Webbhandel AB.

Produktblad

Få inspiration från kunder som använder Integration Webbutik Flex!

 • Arbetsskydd Express AB

  Arbetsskydd Express AB är en tillverkare av arbetskläder, arbetshandskar & personligt skyddsmaterial, som i över 40 år erbjudit skyddsprodukter för olika branscher.

 • Sportec AB

  Sportec AB är en grossist/detaljist med butiks- och e-handelsförsäljning av vapen och sportskytteartiklar. På Sportec finns det en skjutbana för test av vapen.

 • Berlex AB

  Berlex AB är ett företag som tillverkar, säljer och hyr ut vägavstängningsmaterial och trafiksäkerhetsprodukter. När Berlex införde Pyramid i verksamheten år 2004 ville de ha ett komplett affärssystem med integrerad hyresmodul.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka