Pyramid Business Studio

Ett komplett, effektivt och älskvärt affärssystem – med trygg Private Cloud-lösning.

Kan man älska ett affärssystem? Och i så fall, för vad?
Flexibilitet, mångsidighet och kostnadseffektivt är tre bra anledningar. Pyramid Business Studio har alla funktioner du behöver till stöd för din verksamhet i ett kraftfullt paket, med ett helt universum av tilläggsmoduler för särskilda funktioner och krav som låter växa med din verksamhet.  Pyramid Private Cloud innebär att din verksamhet kan välja att jobba i Windows eller Webbklient och själv styra när versioner installeras utan begränsad teknologi. Våra engagerade experter hittar den lösning som fungerar bäst för dina behov.

Ett komplett och funktionsrikt affärssystem

Affärssystemet Pyramid Business Studio är ett komplett och funktionsrikt affärssystem som innehåller rutiner för ekonomi, logistik, tillverkning, CRM, projekthantering, butikssystem, e-handel och olika mobila lösningar. Affärssystemet har en välutvecklad funktionalitet och ett lättarbetat gränssnitt. Affärssystemet är uppbyggt av moduler och passar för de flesta företag.

Centraler

Med hjälp av Centraler i affärssystemet Pyramid Business Studio, samlas viktiga funktioner i ett och samma fönster med länkar till sökstudio och registreringsrutiner.

Enkelt att växa

Affärssystemet Pyramid gör det möjligt för företaget att utvecklas smidigt i egen takt. Från ett en-användarsystem till ett helt nätverk och med moduler som förbättrar hanteringen av det växande företaget. Pyramid produceras och utvecklas av Vitec Unikum Datasystem AB i Lund. Vitec Unikum kan även matcha behovet hos större affärskedjor där programvaran är uppbyggd och speciellt designad utifrån mycket speciella krav.

Idag finns ca 6 000 installationer av Pyramid Business Studio. Pyramid affärssystem inriktar sig framförallt mot branscherna tillverkning, handel, konsult, entreprenad och service. Med hjälp av olika moduler kan affärssystemet byggas upp för att passa din verksamhet.

Behöver du konsultation i affärssystemet Pyramid?

Läs mer om våra basmoduler nedan:

CRM/Säljstöd | Fakturering | Leverantörsreskontra | Order Lager Inköp | MPS | Projekt | Redovisning

folk_800

Branschlösningar

Alla branscher har inte identiska behov. Därför finns affärssystemet Pyramid Business Studio färdigpaketerade versioner för vissa typer av verksamheter.

Handel

Affärssystemet för handelsföretag

Pyramid är ett komplett och användarvänligt affärssystem för det moderna handelsföretaget. Med bra stöd CRM, e-handel, service och reklamationer behöver ni bara ett system och slipper dubbelarbete. Pyramid har den bredd och det djup som krävs för att täcka handelsföretags behov.

Pyramid utvecklas i Sverige och används av ca. 6000 svenska företag. Systemet utvecklas kontinuerligt för både Windows och Web.

Läs mer om Pyramid för handelsföretag.

Butik

Butiksdatasystemet utvecklat för dig

Pyramid för Butikskedjor är en helintegrerad lösning som är anpassningsbar efter dina behov. Systemet är utvecklat i nära samarbete med användarna och är därför till för dig.

Läs mer om Pyramid för butikskedjor.

Service

Servicesystemet utvecklat för dig

Pyramid för Service och underhållsföretag är en helintegrerad lösning som är anpassningsbar efter dina behov. Systemet är utvecklat i nära samarbete med användarna och är därför till för dig.

Läs mer om Pyramid för serviceföretag.

Entreprenad

Ta kontroll över projekten

Får dina projektledare rätt information? Pyramid för Entreprenadföretag ger projektledarna de verktyg de behöver för att kunna leda projekten. Med Pyramids centraler och studior får du aktuell projektinformation och projektstyrningen blir både enkel och rolig! Förändra vad som ska presenteras i projektcentralen så att den passar just dina behov.

Läs mer om Pyramid för entreprenadföretag.

Tillverkning

MPS-systemet utvecklat för dig

Pyramid MPS för tillverkande företag är en helintegrerad lösning som är anpassningsbar efter dina behov. Systemet är utvecklat i nära samarbete med användarna och är därför till för dig.

Läs mer om Pyramid för Tillverkningsföretag.

Tjänsteföretag

Ta kontroll över projekten

Får projektledarna rätt information? Pyramid för Tjänsteföretag ger projektledarna de verktyg de behöver för att kunna leda och styra projekt. Med Pyramids centraler och studior får du alltid aktuell projektinfo och projektstyrningen blir både enkel och översiktlig. Anpassa själv enkelt vad som ska presenteras i projektcentralen för att passa just dina behov.

Läs mer om Pyramid för tjänsteföretag.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka