Affärssystemsbubbel med KR System

Intervjuer och iakttagelser

Välkommen till Affärssystemsbubbel med KR System, där du möter Caroline och Ottilia som samtalar med sina gäster. Som verksamhetskonsulter brinner vi för att effektivisera företags arbetsflöden. I den här serien med intervjuer vill vi belysa ämnen som kan gynna utvecklingen av våra kunders verksamheter.
Intervjuserie med KR System - om Affärssystemsområden

Ämnen som gynnar företags utveckling

Du kommer bland annat att få se intervjuer som handlar om att effektivisera och digitalisera flöden i affärssystemet och integrerade plattformar. Vi samtalar om versionsnyheter för affärssystemet Pyramid Business Studio, kompletterande produkter, samt branschnyheter. Filmerna ger snabb och lättillgänglig information, för dig som vill hålla dig uppdaterad.

Lägg menyvalet Utbildning – Affärsystemsbubbel som favorit i din webbläsare, eller prenumerera på vår YouTubekanal https://www.youtube.com/c/KRSystemAffarssystemskonsult

Bubbel om digitalisering och effektivisering på en ekonomiavdelning

I höstens första bubbel gör Caroline och Ottilia en intervju med Maria Johansson, ekonomi/administration på KR System. Hon sköter nästan helt ensam hela KR Systems ekonomiavdelning och strävar efter att alltid effektivisera sina arbetsrutiner. Genom tidsbesparingar hinner hon med arbetsuppgifter inom ekonomi, löner och personaladministration. Vilka ekonomifunktioner och flöden drömmer du om att spara tid på?

Bubbel – I höst kommer fler filmer

Bubbel om referenser & reportage, med målet att inspirera

I vårens sista bubbel gör Caroline och Ottilia en intervju med KR Systems marknadschef Jan Kjellin och Anna-Karin Wesström marknad/webbredaktör. Hur går det egentligen till att bli en referens eller synas i ett reportage om en intressant installation?

Bubbel om EFH - när du vill digitalisera leverantörsfakturahanteringen

I det här bubblet gör Caroline och Ottilia en intervju med Filip Bahlsten, säljare och verksamhetskonsult på KR System i Stockholm, om produkten Elektronisk fakturahantering som tagits fram i samarbete med Crediflow/Opto Sweden. Ett sätt att digitalisera leverantörsfakturahanteringen och effektivisera det administrativa arbetet på ekonomiavdelningen.

Bubbel om Plockit - för lagerhantering

I vårt första affärssystemsbubbel gör Caroline och Ottilia en intervju med Markus Ehnberg, verksamhetskonsult på KR System i Malmö, om produkten PlockIT. PlockIT är din digitala plocklista i Pyramid. Den gör det möjligt att slå ihop och samplocka en eller flera plocklistor, till olika kunder, eller till en och samma. Syftet är att effektivisera plockrundorna.  Här får du höra vad som gav inspiration till att utveckla produkten och vilka verksamheter den passar.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka