Affärssystemsbubbel med KR System

Intervjuer och iakttagelser

Välkommen till Affärssystemsbubbel med KR System, där du möter Caroline och Ottilia som samtalar med sina gäster. Som verksamhetskonsulter brinner vi för att effektivisera företags arbetsflöden. I den här serien med intervjuer vill vi belysa ämnen som kan gynna utvecklingen av våra kunders verksamheter.
Intervjuserie med KR System - om Affärssystemsområden

Ämnen som gynnar företags utveckling

Du kommer bland annat att få se intervjuer som handlar om att effektivisera och digitalisera flöden i affärssystemet och integrerade plattformar. Vi samtalar om versionsnyheter för affärssystemet Pyramid Business Studio, kompletterande produkter, samt branschnyheter. Filmerna ger snabb och lättillgänglig information, för dig som vill hålla dig uppdaterad.

Tips! Lägg menyvalet Utbildning – Affärsystemsbubbel som favorit i din webbläsare

Prenumerera gärna på vår YouTubekanal https://www.youtube.com/c/KRSystemAffarssystemskonsult
Där kan du även se våra Tips och Trix om Pyramid och produktfilmer.

Bubbel om hur CRM skapar struktur & förbättrar kundvård

Ottilia Gustafsson är konsult och produktansvarig för KR Systems CRM-produkter på Malmökontoret. Här intervjuas hon av Caroline. De pratar om KR Systems produkter CRM Suite, CRM Insights och CRM Utökad Kalendersynkning som kompletterar Pyramid CRM/Säljstöd. Här tipsar Ottilia om hur din verksamhet kan göra det lättare för medarbetarna att söka i en stor mängd data och nå samma information i affärssystemet.

Bubbel – kommande filmer

Vi återkommer med fler avsnitt längre fram.

Bubbel om hur vi skapar magi med anpassningar

Caroline och Ottilia intervjuar Gustaf Sten, Utvecklare på KR System Malmö. Gustaf berättar att Pyramid har en unik anpassningsbarhet som ger möjlighet att göra ännu bättre och mer verksamhetsanpassade flöden. Både små och stora justeringar kan förbättra användarvänligheten ytterligare. Hör honom berätta hur våra programmerare/utvecklare skapar magi baserat på dina behov i affärssystemet.
Vilka funktioner eller integrationer skulle du vilja effektivisera dina flöden i affärssystemet med?

Bubbel om digitalisering och effektivisering på en ekonomiavdelning

Caroline och Ottilia intervjuar Maria Johansson, ekonomi/administration på KR System. Hon sköter nästan helt ensam hela KR Systems ekonomiavdelning och strävar efter att alltid effektivisera sina arbetsrutiner. Genom tidsbesparingar hinner hon med arbetsuppgifter inom ekonomi, löner och personaladministration. Vilka ekonomifunktioner och flöden drömmer du om att spara tid på?

Bubbel om referenser & reportage, med målet att inspirera

I detta bubbel gör Caroline och Ottilia en intervju med KR Systems marknadschef Jan Kjellin och Anna-Karin Wesström marknad/webbredaktör. Vad ger det din verksamhet för mervärde att synas i ett av våra reportage? Hur går det egentligen till att bli en referens eller synas i ett reportage om en intressant installation?

Bubbel om EFH - när du vill digitalisera leverantörsfakturahanteringen

Caroline och Ottilia gör en intervju med Filip Bahlsten, säljare och verksamhetskonsult på KR System i Stockholm, om produkten Elektronisk fakturahantering som tagits fram i samarbete med Crediflow/Opto Sweden. Ett sätt att digitalisera leverantörsfakturahanteringen och effektivisera det administrativa arbetet på ekonomiavdelningen.

Bubbel om Plockit - för lagerhantering

I vårt första affärssystemsbubbel gör Caroline och Ottilia en intervju med Markus Ehnberg, verksamhetskonsult på KR System i Malmö, om produkten PlockIT. PlockIT är din digitala plocklista i Pyramid. Den gör det möjligt att slå ihop och samplocka en eller flera plocklistor, till olika kunder, eller till en och samma. Syftet är att effektivisera plockrundorna.  Här får du höra vad som gav inspiration till att utveckla produkten och vilka verksamheter den passar.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka