Lyma Kemiteknik AB

”I takt med att Lyma Kemiteknik har växt, har Pyramid kunnat möta våra krav”

Rutger Manger – Säljsupport/Inköp

Lyma Kemiteknik har använt Pyramid sedan 1999. I takt med att företaget har växt har Pyramid kunnat möta våra krav. Affärssystemet gör vårt arbete mycket effektivt och ger alla medarbetare snabb tillgång till samma information. Behovsanalysen är vi väldigt nöjda med för den hjälper oss att ha koll på våra inköp och att ha ett optimalt lagersaldo.

Tillsammans med KR System uppgraderar vi vårt affärssystem till Pyramid 4 och vi ser samtidigt över våra flöden för att utforska nya möjligheter att använda Pyramid. I förberedelserna inför uppgraderingen ingår internutbildning i nya funktioner och effektiviserade flöden. Vi upplever att Pyramid 4 ger oss möjlighet att få ännu mer individanpassad information, i exempelvis centralernas infoboxar. Arbetet blir också mer effektivt, när varje anställd kan anpassa knapparna i Pyramids dialoger utefter sina arbetsuppgifter.

Företagsfakta

Lyma Kemiteknik AB är en av de ledande leverantörerna av pumpar, rör och ventiler för korrosiv och slitande media till skandinavisk industri. Kontor och lager finns i Arlöv, norr om Malmö. Företaget omsätter 73 MSEK. Antal anställda: 15.

Få inspiration från moduler som Lyma Kemiteknik AB använder!

Börja skriv och tryck ENTER för att söka

Klimatbyrån Logo