Branscher

Unika lösningar för unika verksamheter.

Affärsverksamheter i olika branscher har olika behov och behöver inte exakt samma affärssystem. Med sin flexibla plattform kan Pyramid Business Studio anpassas för många olika typer av verksamheter i en rad olika branscher. Vi på KR System skapar både standardiserade och unika lösningar med specialiserad funktionalitet för företag. Den sista fintrimningen för just ditt företag gör våra engagerade konsulter i nära samarbete med dig.

Butik & Affärskedjor

För dig som använder kassasystem, butikssystem eller har integrerade kassasystem och kanske även ingår i en kedja. För dig som utöver ren kassaförsäljning även behöver fakturering för hantverkare, har en hyresverksamhet eller garanti- och serviceverksamhet. Pyramid för Butik & Affärskedjor är en helintegrerad lösning som är anpassningsbar efter dina behov.

Entreprenad

Ge projektledarna de verktyg de behöver och möjlighet att hitta rätt information snabbt. Med Pyramid för Entreprenadföretag har du hantering för projekt, tidrapportering och resursplanering. Pyramids centraler och studior ger aktuell projektinformation, så projektstyrningen blir enkel och rolig! Både projektledare och  hantverkarna har mobilitet genom Phone Edition och Mobil arbetsorder. Pyramids flexibilitet ger din verksamhet  ny frihet!

Handel

Pyramid för Handelsföretag har en omfattande flexibilitet som uppfyller behov hos större företag. Här kan du registrera order och orderstyrd försäljning (orderpåföring) och använda valuta. Hantera transport och lager och använda exempelvis truckdatorer, PDA och automatiserade plocksystem och göra behovsplanering. Här kan du använda importrutiner för artiklar och prislistor. Med ett integrerat CRM-system och kopplingar till många e-handelssystem får dessutom säljarna ett starkt stöd.

Tillverkning

För dig som arbetar med Materialplanering (MPL) och MPS-system för resursplanering. I projekthantering, där din produktstruktur används kan du arbeta med behovsplanering. Du har spårbarhet vid tillverkning och lagerhantering med batch, samt märkning och dokumentation, integrerat med CRM och övriga dela i affärssystemet. Pyramid hjälper dig uppfylla höga krav vid ISO-certifiering och annan validering.

Tjänsteföretag

Får projektledarna rätt information? Pyramid för Tjänsteföretag ger projektledarna de verktyg de behöver för att kunna leda och styra projekt. Med Pyramids centraler och studior får du alltid aktuell projektinfo och projektstyrningen blir både enkel och översiktlig. Anpassa själv enkelt vad som ska presenteras i projektcentralen för att passa just dina behov.

Service

Pyramid för Service och underhållsföretag ger dig tillgång till funktioner för löpande verksamhet & fullständig servicehistorik för kunden och serviceobjektet, både i mobilen och på kontoret. Vi visar hur Servicetekniker och servicechefer arbetar med exempelvis resursbokning, statistik, serienummer, serviceorder och  Business Intelligence.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka