Affärssystem

Navet i din verksamhet. Och i vår.

En definition av begreppet affärssystem är ”standardiserat verksamhetsövergripande systemstöd” för företag. Internationellt talar man ofta om Enterprise Resource Planning, eller ERP.
För oss på KR System är ett affärssystem helt enkelt navet både i våra kunders verksamhet. Och i vår egen. Ett mångsidigt verktyg som du använder i alla delar av din verksamhet för att arbeta smidigare och göra bättre affärer. Och som vi brinner för att utveckla, förfina och anpassa så att det ger dig mesta möjliga nytta.
Vårt favoritaffärssystem heter Pyramid Business Studio. Läs vidare om vad det kan göra för dig och din verksamhet.

Pyramid Business Studio

Med bred funktionalitet kan Pyramid växa tillsammans med din verksamhet. Där du tidigare kanske haft olika system för olika funktioner får du en integrerad helhet i Pyramid. Tänk framåt i tiden, inte bara vad som behövs kortsiktigt.

Pyramid Business Express

Med Pyramid Business Express erbjuds ett kraftfullt fleranvändar- system till ett pris som passar det lilla företaget. Det är ett heltäckande ekonomisystem som uppfyller alla de avancerade behov du har i ditt företag. I Pyramid Business Express får du full funktionalitet och ett affärssystem som växer i takt med företaget!

Pyramid Phone Edition

Ett smidigt sätt att koppla upp sig mot affärssystemet är via mobilen med Phone Edition. Med en smartphone har du tillgång till utvalda centraler och studior, e-post, kalender, aktiviteter samt kreditupplysningar. Dina tickers från skrivbordet följer också med.

E-handel

Koppla en lättadministrerad e-handel till din Pyramid. Du behöver ingen egen webbserver och du behöver inte kunna något om hur man gör webbsidor. Allt underhåll sköts direkt via Pyramid och all hämtning av data från Pyramid sker i realtid för kunden i e-handel.

Pyramid BI

Med Pyramid BI (Business Intelligence) kan du enkelt få ut samlad affärsinformation från affärssystemet Pyramid Business Studio till din smartphone eller läsplatta. Perfekt för att hålla koll på verksamheten, såväl på resande fot som under en skön sommardag i hängmattan.

Branscher

Olika typer av affärsverksamheter har olika behov och alla behöver inte exakt samma affärssystem. Som tur är Pyramid Business Studio en flexibel plattform som kan anpassas för en rad olika typer av verksamheter. Därför har vi skapat en rad olika lösningar med specialiserad funktionalitet för speciella branscher.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka