Affärssystem

Navet i din verksamhet. Och i vår.

En definition av begreppet affärssystem är ”standardiserat verksamhetsövergripande systemstöd” för företag. Internationellt talar man ofta om Enterprise Resource Planning, eller ERP.
För oss på KR System är ett affärssystem helt enkelt navet både i våra kunders verksamhet. Och i vår egen. Ett mångsidigt verktyg som du använder i alla delar av din verksamhet för att arbeta smidigare och göra bättre affärer. Och som vi som är konsulter brinner för att utveckla, förfina och anpassa, så att det ger dig som användare mesta möjliga nytta.
Vårt favoritaffärssystem heter Pyramid Business Studio. Läs vidare om vad det kan göra för dig och din verksamhet.

Pyramid Business Studio

Pyramids breda funktionalitet gör att affärssystemet kan växa tillsammans med din verksamhet. Istället för att använda olika system för olika funktioner, ger Pyramid dig en integrerad helhet och Pyramid Private Cloud ger en flexibel IT-lösning. Planera långsiktigt.

Pyramid Business Express

Pyramid Business Express är ett fleranvändarsystem med kostnad som passar det lilla företaget. Med ett heltäckande ekonomisystem uppfyller det alla de avancerade behov ditt företag har. Pyramid Business Express är ett kraftfullt  affärssystem som växer i takt med din verksamhet!

Nova Office Pyramid

Affärssystemet Nova Office Pyramid kan anpassas efter dina branschkrav och specifika behov. Behöver du ytterligare funktionalitet kan du utöka Nova Office med fler tillval. Är du redo att ta kontroll över din affärsverksamhet och dra nytta av marknadens mest kompetenta affärssystem i sin kategori?

E-handel

Sälj med Pyramids e-handel direkt från ditt affärssystem. Underhållet sköter du i Pyramid och all data som visas för kunden hämtas direkt från Pyramid. Ingen egen webbserver behövs och du behöver inga förkunskaper om uppbyggnad av webbsidor.

Pyramid BI

Pyramid BI (Business Intelligence) ger dig samlad affärsinformation från affärssystemet. Du kan enkelt se informationen i din smartphone eller surflatta. Pyramid Business Studio gör det enkelt att hålla koll på verksamheten även när du är ute på resor.

Pyramid Phone Edition

Koppla upp dig mot affärssystemet via mobilen. Pyramid Phone Edition och en smartphone ger dig tillgång till utvald funktionalitet, som centraler, sökning i infostudior, e-post, kalenderbokningar, aktiviteter och kreditupplysningar. Använder du tickers på skrivbordet når du även dessa i mobilen.

Branscher

Affärsverksamheter har olika behov och kan ha stor variation på flödena i affärssystemet. I Pyramid finns en rad olika lösningar med specialiserad funktionalitet för speciella branscher. Dessutom kan Pyramid Business Studios flexibla plattform anpassas för olika typer av verksamheter genom kundspecifika lösningar.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka