Utbilda dig i Pyramid Business Studio

Vi hjälper dig att utnyttja affärssystemet fullt ut

KR System erbjuder utbildningar inom affärssystemet Pyramid Business Studio. Vi har valt ut de områden i affärssystemet som ger mesta möjliga nytta för dig och ditt företag och det inkluderar även våra tilläggsfunktioner. Kurserna är ett bra komplement till våra företagsanpassade utbildningar och ger en kontinuitet i inlärningen för både nya och gamla medarbetare. På utbildningarna träffar du användare från andra företag vilket ger möjlighet att utbyta erfarenheter.
Samtliga utbildningar hålls i Pyramid 4.
Vi följer myndigheternas råd, därför kommer vi inte att hålla grupputbildningar i våra lokaler som planerat under maj månad. Istället erbjuder vi konsultation/utbildning på distans, där vi använder Microsoft Teams som vår kanal. Skicka gärna in din anmälan via den vanliga kursanmälan under respektive kurs. Vi kontaktar dig för att planera en alternativ lösning på distans på ett datum som passar dig och ditt företag. Det går också bra att mejla till utbildning@krsystem.se. Välkommen!

Kurstillfälle passerat

Pyramid 4

Samtliga kurser hålls i version Pyramid 4.

Webbkurser

Allt du behöver är en dator och telefon. På webbkurserna är antalet deltagare begränsat till 3 personer för att Du som deltagare ska få bästa möjliga undervisning.

Företagsanpassad utbildning

Vi skräddarsyr en utbildning baserat på just ditt företags behov. Utbildningen kan hållas i våra lokaler eller på plats på ert företag. Kontakta oss via utbildning@krsystem.se.

Har du hittat en kurs som saknas på just din ort?

Vi kan erbjuda samtliga kurser på alla våra kursorter. Skicka en intresseanmälan till utbildning@krsystem.se för kontakt med vår utbildningsansvarig.

Kursavgift

På våra kurser som hålls i kurslokal ingår kursmaterial, tillgång till utbildningsdator, kaffe, dryck och vid heldagsutbildning även lunch. Samtliga priser är exklusive moms.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka