Utbilda dig i Pyramid Business Studio

Vi hjälper dig att utnyttja affärssystemet fullt ut

Bli en stjärna på affärssystemet Pyramid Business Studio och briljera inför dina kollegor! Gå en kurs!
Vi erbjuder konsultation/utbildning på distans, med Microsoft Teams som vår kanal. Webbkurserna omfattar områden i affärssystemet som ger mesta möjliga nytta för dig och ditt företag. Ta reda på hur våra tilläggsfunktioner kompletterar och effektiviserar flöden åt dig. Kurserna är ett bra komplement till företagsanpassade utbildningar och ger en kontinuitet i inlärningen för både nya och gamla medarbetare. Missa inte möjligheten att utbyta erfarenheter med användare från andra företag.
Samtliga utbildningar hålls i Pyramid 4.
Begränsat antal deltagare i kurserna ger oss tid att besvara allas frågor under utbildningen.
Vi bokar även in kurser och webinar för företag, mindre grupper efter önskemål. Hör av dig via anmälningsformulär eller via mejl direkt till utbildning@krsystem.se så hittar vi en lösning som passar bäst för ditt företag!  Välkommen!

Kommande kurser

För närvarande har vi inga inplanerade kursdatum.

Innehåll kurser

Nu är alla våra kurser och webinar tillgängliga på distans.
Skicka in din intresseanmälan, om kursen/webinaret som du är intresserad av inte har något planerat datum.

Pyramid 4

Samtliga kurser hålls i version Pyramid 4.

Webbkurser

Allt du behöver är en dator och telefon. På webbkurserna är antalet deltagare begränsat till 3 personer för att Du som deltagare ska få bästa möjliga undervisning.

Företagsanpassad utbildning

Vi skräddarsyr en utbildning baserat på just ditt företags behov. Utbildningen kan hållas i våra lokaler eller på plats på ert företag. Kontakta oss via utbildning@krsystem.se.

Har du hittat en kurs som saknas på just din ort?

Vi kan erbjuda samtliga kurser på alla våra kursorter. Skicka en intresseanmälan till utbildning@krsystem.se för kontakt med vår utbildningsansvarig.

Kursavgift

På våra kurser som hålls i kurslokal ingår kursmaterial, tillgång till utbildningsdator, kaffe, dryck och vid heldagsutbildning även lunch. Samtliga priser är exklusive moms.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka