Utbilda dig i Pyramid Business Studio

Vi hjälper dig att utnyttja affärssystemet fullt ut

Bli en stjärna på affärssystemet Pyramid Business Studio och briljera inför dina kollegor! Gå en kurs!
Vi följer myndigheternas råd och erbjuder även konsultation/utbildning på distans, där vi använder Microsoft Teams som vår kanal. Webbkurserna omfattar de områden i affärssystemet som ger mesta möjliga nytta för dig och ditt företag. Du får även lära dig om hur våra egna tilläggsfunktioner kan komplettera och effektivisera flöden. Kurserna är ett bra komplement till de företagsanpassade utbildningarna och ger en kontinuitet i inlärningen för både nya och gamla medarbetare. Missa inte möjligheten att utbyta erfarenheter med användare från andra företag.
Samtliga utbildningar hålls i Pyramid 4.
Vi bokar även in kurser och webinar för företag, mindre grupper efter önskemål. Hör av dig via anmälningsformulär eller via mejl direkt till utbildning@krsystem.se så hittar vi en lösning som passar bäst för ditt företag!  Välkommen!

Kommande kurser

Innehåll kurser

Nu är alla våra kurser och webinar tillgängliga på distans. (Vi har valt att inte boka in datum för nedanstående kurser/webinar under hösten pga Covid 19.)
Skicka in din intresseanmälan, om kursen/webinaret som du är intresserad av inte har något planerat datum.

Pyramid 4

Samtliga kurser hålls i version Pyramid 4.

Webbkurser

Allt du behöver är en dator och telefon. På webbkurserna är antalet deltagare begränsat till 3 personer för att Du som deltagare ska få bästa möjliga undervisning.

Företagsanpassad utbildning

Vi skräddarsyr en utbildning baserat på just ditt företags behov. Utbildningen kan hållas i våra lokaler eller på plats på ert företag. Kontakta oss via utbildning@krsystem.se.

Har du hittat en kurs som saknas på just din ort?

Vi kan erbjuda samtliga kurser på alla våra kursorter. Skicka en intresseanmälan till utbildning@krsystem.se för kontakt med vår utbildningsansvarig.

Kursavgift

På våra kurser som hålls i kurslokal ingår kursmaterial, tillgång till utbildningsdator, kaffe, dryck och vid heldagsutbildning även lunch. Samtliga priser är exklusive moms.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka