Utbilda dig i Pyramid Business Studio

Vi hjälper dig att utnyttja affärssystemet fullt ut

KR System erbjuder utbildningar inom affärssystemet Pyramid Business Studio. Utbildningarna i Pyramid 4 hålls av våra kompetenta konsulter. Vi har valt ut de områden som ger mesta möjliga nytta för dig och ditt företag och inkluderar även våra tilläggsfunktioner. Kurserna är ett bra komplement till våra företagsanpassade utbildningar och ger en kontinuitet i inlärningen för både nya och gamla medarbetare. På utbildningarna träffar du användare från andra företag vilket ger möjlighet att utbyta erfarenheter.

Webbkurser

Allt du behöver är en dator och telefon. På webbkurserna är antalet deltagare begränsat till 3 personer för att Du som deltagare ska få bästa möjliga undervisning.

Företagsanpassad utbildning

Vi skräddarsyr en utbildning baserat på just ditt företags behov. Utbildningen kan hållas i våra lokaler eller på plats på ert företag. Kontakta oss via utbildning@krsystem.se.

Har du hittat en kurs som saknas på just din ort?

Vi kan erbjuda samtliga kurser på alla våra kursorter. Skicka en intresseanmälan till utbildning@krsystem.se för kontakt med vår utbildningsansvarig.

Kursavgift

På våra kurser som hålls i kurslokal ingår kursmaterial, tillgång till utbildningsdator, kaffe, dryck och vid heldagsutbildning även lunch. Samtliga priser är exklusive moms.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka