Tradebanco AB

”Pyramid är lätt att förstå – även för någon som inte är en IT-människa”

Charlotte Widstrand – Ekonomichef

Tradebanco har använt Pyramid Business Studio som affärssystem sedan 1997. Kravet de hade när de valde systemet var att det skulle vara ett PC-baserat system och inte AS400.  ”Valet av affärssystem blev helt rätt, eftersom det har vuxit med oss”. Pyramid är lätt att förstå – även för någon som inte är en ”IT-människa”, säger Charlotte Widstrand, Ekonomichef på Tradebanco. ”Vi upplever att det är relativt enkelt att få ut information ur Pyramid. Systemet är anpassningsbart och kan anpassas efter verksamheten – inte tvärtom.”

Vårt nästa stora projekt, som inom kort ska lanseras, är att ersätta vårt externa säljstödssystem med en kombination av Pyramids e-säljare, Phone Edition och Mobil arbetsorder. Då vi sedan tidigare har byggt vår e-handelslösning på Pyramids e-line ger övergången till ett säljstödssystem, som även det är Pyramidbaserat, stora effektivitetsvinster.

Inom kort kommer vi även att göra KR systems Plockapp vassare, då vi kommer att komplettera denna med funktioner för inleverans och inventering.

KR System har utvecklats snabbt under 2019 och är på rätt väg! Vi blir snabbare klara med våra projekt och vi upplever att olika konsulter har blivit experter inom olika områden. Vi är inte är beroende av en och samma konsult, något som annars lätt kan bli en flaskhals.

Företagsfakta

Tradebanco är en av de ledande distributörerna på den svenska skönhetsmarknaden med en bred portfölj av starka varumärken från ett flertal internationella partners. Familjeföretaget grundades 1946. Bolaget har idag 24 anställda och omsätter närmare 100 Mkr.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka