Musikanten i Umeå, Luleå och Skellefteå

”Lagersaldot mellan butikerna är jätteviktigt. Möjligheten att kolla i Pyramid och se alla tre butikers lager underlättar enormt för oss”

Peter Holmgren – VD

Med ett genuint musikintresse och otroligt kunnig och specialutbildad personal har Musikanten i Umeå vuxit till att bli norra Sveriges största musikaffär. Musikanten bildades redan 1974 och finns idag på tre orter, Umeå, Luleå och Skellefteå, samt via e-handel på www.musikanten.nu. KR System kopplade Pyramid till e-handeln hos Askås vilket var den främsta anledningen till varför Musikanterna i Umeå valde KR System.

Samarbetet med KR System började 2014 då KR System förutom kopplingen med Askås såg till att de tre butikerna fick möjlighet att se varandras lagersaldo, trots att de är olika bolag.

Musikanten i Umeå - logo
Företagsfakta

Från enorma lokaler på 1350 kvm erbjuder Musikanten både novisen och den erfarne musikern det instrument som passar behovet bäst. Förutom försäljning av allt ifrån gitarrer, noter, ljud & ljus och slagverk finns en välutvecklad verkstad för reparation och underhåll av instrument.

Få inspiration från moduler som Musikanten i Umeå, Luleå och Skellefteå använder!

Börja skriv och tryck ENTER för att söka

Areco - logo