Go´Berts Konfektyr AB

”Pyramid ger oss en mycket god överblick över hela flödet i företaget”

Johan Karlsson – Sälj/Inköp

Go´Berts Konfektyr AB valde Pyramid Business Studio som affärssystem 1999, tack vare en väldigt god relation med Pyramidkonsulterna.

”Pyramid ger oss en mycket god överblick över hela flödet i företaget, från det att kunden beställer via e-handeln till att fakturan skickas. Systemet är väldigt flexibelt.”

Pyramid har hjälpt Go´Berts att minimera den ”mänskliga felfaktorn”, dvs att effektivisera och spara tid genom att ta bort mycket av det manuella registreringsarbetet. Framförallt e-handeln har effektiviserat flödet påtagligt. ”Vi tycker att systemet alltid levererar. Vi har hittills inte stött på problem som inte har gått att lösa!” Även plockcentralen, som är en anpassning gjord av KR System, har förenklat arbetet mycket.

Med de inköpta modulerna E-säljare kund och Importrutiner har samarbetet med kunderna stärkts. Vi importerar order från en av våra största kunder med modulen Importrutiner. Den är även tänkt att användas till de kunder som vill skicka beställning via fil. Med E-säljare Kund kan kunderna beställa via streckkoder och på det viset spara tid.

Go´bert logo
Företagsfakta

Go´Bert är en rikstäckande godisgrossist med ett mycket brett sortiment av omkring 2500 artiklar. Störst fokus är på lösgodis, men de har även stycksaker, snacks och dryck. Företaget grundades av familjen Lindholm i Lidköping, med affärsidén att erbjuda nya butiker ett helt lösgodiskoncept med godis, burkar, vågar mm. Företaget drivs numera i Skövde. Där finns säljkontoret med 3 anställda som omsätter ca 80 MSEK. I Nässjö finns externt centrallager som tillsammans med några andra företag omsätter ca 800 MSEK.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka