Tjänster

Satsa på din kärnverksamhet

Vi på KR System har mer att erbjuda än att bara anpassning och levererans av affärssystemet Pyramid Business Studio. Vi erbjuder också tjänster som gör ditt liv med Pyramid enklare och låter dig att fokusera tid och resurser på din egen verksamhet och affär. Engagerade tekniker, systemkonsulter och utvecklare står redo att drifta, stödja och förbättra sitt system. Ett samarbetsavtal med oss ger effektiva rutiner och bra lönsamhet.

Systemdrift

Vi tar gärna på oss uppgiften att sköta driften av ert Pyramid affärssystem. Ni slipper oroa er för teknikproblem, uppdatering och backuper och kan istället ägna er åt verksamheten.

Tekniktjänster

När ni är igång med ert Pyramid Business Studio affärssystem behövs det hjälp med underhåll och vidareutveckling av affärssystemet. För att uppnå maximal driftsäkerhet och en garanti för att vidareutveckling verkligen sker rekommenderar vi ett samarbetsavtal för både Pyramid Business Studio och tillhörande teknik.

Konsultation

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster för implementering och vidareutveckling av ditt affärssystem. Vi har ett stort antal Pyramidkonsulter som alla har en bred och djup kunskap om affärssystemet Pyramid.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka