GPA Flowsystem AB

“Mobile Office Phone Edition ger våra utesäljare direkt tillgång till Pyramids CRM-information”

Johan Kallerhult – Ekonomichef

”Vi har använt Pyramid sedan 1997. Vår verksamhet började här i Hjärnarp, men idag finns vi i Oslo, Köpenhamn, Stockholm och Göteborg. Behovet av att växa och att kunna vara på olika geografiska platser, men ändå i samma system har Pyramid kunnat tillgodose med mycket gott resultat. Med Pyramid får alla våra olika kontor snabbt tillgång till samma information,” berättar Johan Kallerhult.

Johan fortsätter, ”Vi har idag 75 anställda spridda över norden, varav 20 stycken är säljare på resande fot. Vi använder oss av modulen Mobile Office Phone Edition för att utesäljarna ska kunna kommunicera och uppdatera all CRM-information om kunder, bokningar och interna meddelanden. Vi började med att titta på andra lösningar bl a med att synka Outlook och mobil, men upplevde de lösningarna som omständliga. Mobile Office Phone Edition hade precis de funktioner vi behöver för att slippa en massa dubbelarbete mellan våra inne- och utesäljare. Dessutom såg vi fördelarna med att ha allt i ett och samma system – i själva affärssystemet!”

GPA logo
Företagsfakta

GPA Flowsystem AB är en av Skandinaviens ledande leverantörer av komponenter inom flödesteknik. GPA har mer än 20 års erfarenhet med distribution av produkter för rörsystem i plast och metall och samarbetar med ett sjuttiotal av de ledande producenterna i världen.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka

Lööfs Gasol logo