TRETAB

”Vi fick ett skräddarsytt integrerat system mellan Trafik, Sälj och Ekonomi”

Patrik Fransson – VD

Att varje år transportera närmare 145 tusen ton gods över Europa ställer krav på ordning och reda såväl som flexibilitet. Transporter är ett ”hantverk” där affärssystemet – Pyramid – är ett verktyg för att kunna uppnå god service och hög kvalitet.

”Vi utvecklade Pyramid tillsammans med KR System och fick ett skräddarsytt integrerat system mellan Trafik, Sälj och Ekonomi.”, berättar Patrik Fransson, VD på TRETAB.

Pyramids vidareutvecklade projektmodul hjälper oss att samla all data i en plattform, både för effektiv bokning och för korrekt ekonomisk uppföljning. Ett effektivt system kommer förstås slutkund tillgodo både genom hög leveranssäkerhet och möjlighet att erbjuda kostnadseffektiv transport.

”Det bästa med Pyramid är tillgången till information som gör att vi kan tillhandahålla allt från bland annat omsättningsstatistik, emissionsrapporter och leveransprecision internt samt till våra kunder – från en och samma databas.”

Varmt välkommen att testa oss och vår kundservice, avslutar Patrik Fransson, VD på TRETAB.

TRETAB logo
Företagsfakta

TRETAB bedriver transport- och speditionsverksamhet, huvudsakligen mot Öst- och Centraleuropa, med egna moderna trailers som bas på utvalda marknader. Företaget grundades för över trettiofem år sedan och har idag 11 anställda inom Trafikplanering, Sälj och Ekonomi. TRETAB omsätter ca 137 MKr och transporterar varje år drygt 13000 sändningar på sina marknader.

Få inspiration från moduler som TRETAB använder!

Börja skriv och tryck ENTER för att söka

Byggfabriken logoCalectro logo