Wexman AB

”Målet är att fortsätta jobba och utvecklas med Pyramid”

Daniel Gustafsson – IT- och Webbansvarig

”När vi sökte efter affärssystem var kravet att få ordning på framförallt lagersaldon och orderhantering och samtidigt hitta ett system som var lätt att förstå. Pyramid uppfyllde dessa krav”, säger Daniel Gustafsson på Wexman AB. Våren 2012 började vi använda Pyramid Business Studio och de gånger vi har behövt speciallösningar, har det implementerats av KR System utan några problem.

Vi har ett bra, enkelt arbetsflöde och när alla rutiner är inlärda flyter arbetet på fint. Systemet ger oss möjlighet att få en bra överblick över verksamheten och företaget kan utvecklas tack vare Pyramid.
Det bästa med Pyramid är att det är enkelt att förstå och lättanvänt. Användarna som har varierande kunskaper klarar utan problem att arbeta i Pyramid.

”Målet är att fortsätta jobba och utvecklas med Pyramid”, säger Daniel. Framöver kommer vi att införa nytt plocksystem för orderplock med scanner. Vi kommer inom kort även att integrera Pyramid med vår webbshop, där både orderingång och saldohantering kommer att ingå.

Anna-Karin Yseus och Thomas Asp på KR System i Karlstad har varit med oss hela vägen sen start och har alltid hjälpt och stöttat oss när det har behövts.

Företagsfakta

Wexman AB som grundades 1994 tillverkar arbetskläder, varselkläder och profilkläder av högsta kvalité för professionellt bruk.
Allt från produktutveckling, design och tillverkning till lagerhållning och marknadsföring gör vi själva. Försäljningen av våra arbetskläder sker direkt till dig som kund utan några som helst fördyrande mellanhänder. Vårt mål är att erbjuda våra kunder mest arbetskläder för pengarna, i alla avseenden.
Omsättning: 63 MSEK
Antal anställda: 16

Få inspiration från moduler som Wexman AB använder!

Börja skriv och tryck ENTER för att söka