Samarbetspartners

Tillsammans med noga utvalda partners hittar vi den bästa lösningen för våra kunder.

Vi vill erbjuda våra kunder en enklare vardag. Därför är noga utvalda samarbetspartners mycket viktiga för oss. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för våra kunder.

Askås

I mer än 20 år har Askås utvecklat och levererat sin mångsidiga och kraftfulla e-handelsplattform. I dag använder omkring 300 e-handlare Askås lösning och många kunder är marknadsledande i sina branscher.
Askås e-handelsplattform har kopplingar till en mängd externa partners inom betalningar, logistik och affärssystem. Bland annat har de en direkt integration till affärssystemet Pyramid Business Studio.

Här kan du läsa om några av våra intressanta installationer.

Creditsafe

Creditsafe är ett kreditupplysningsföretag som ger dig en tydlig bild över det ekonomiska läget och vilken risk ditt företag ställs inför. Som världens mest använda kreditupplysningsföretag levererar Creditsafe kvalitativ information till stora som små företag, kommuner, myndigheter och organisationer. De startade 1997 och har idag 24 kontor i 14 länder och över 100 000 nöjda kunder.

Creditsafe i Sverige AB har i samarbete med Vitec Unikum Datasystem AB utvecklat en tidsbesparande, integrerad lösning för kredit- och marknadsinformation i Pyramid Business Studio. Med modulen Företagsupplysning kan du snabbt och enkelt ta företagsupplysningar, samt göra adressuppdateringar direkt i Pyramid.

Mer om modulen Företagsupplysning i Pyramid och kopplingen till Creditsafe

Länk till informationssida hos Creditsafe: Kreditupplysningar hos företag

InExchange

InExchange startade år 2008. Målet var att göra det möjligt för alla företag, oavsett storlek eller tekniska förutsättningar att skicka e-fakturor. Nu är de störst på marknaden och utsågs 2013 av Deloitte till Sveriges snabbast växande internetföretag och Europas snabbast växande e-fakturaföretag.
InExchange driver idag Nordens största affärsnätverk med möjlighet för företag att dela fakturor, order och andra affärsdokument.

Här kan du läsa om några av våra intressanta installationer.

Länk till referensartikeln från InExchange: Partnersamarbete skapat i innovativ anda

Ongoing WMS

Ongoing WMS är Nordens mest använda webbaserade lagersystem.

Med integrationer i Pyramid Business Studio mot Ongoing WMS får ditt företag en utökad kontroll av ert lager, en stärkt spårbarhet och effektivisering av rutiner för plock och pack. Läs om integrationen här.

Ongoing WMS gör det dagliga arbetet snabbare och effektivare genom att eliminera många manuella processer. Ongoing WMS har alla funktioner som förväntas av ett kompetent och fullskaligt lagersystem, att plocka varor blir felsäkert genom att produkterna skannas.

Som ett webbaserat Warehouse Management System (WMS) riktar sig Ongoing WMS till logistikintensiva verksamheter, både företag med eget lager och företag inom tredjepartslogistik/ lagerhotell. Ongoing WMS har många integrationer med E-handelssystem, Affärssystem, Transportsystem (TMS) och transportadministrativa (TA) system.

Ongoing WMS har ett modernt API (REST eller SOAP) samt ett automations-API som gör det enkelt att integrera andra system med Ongoing WMS.

Nå Ongoing WMS från vilken plats som helst, från vilken dator eller handenhet som helst. Visualisera rätt information för rätt personer. Software as a Service (SaaS) innebär att man som kund betalar en månadsavgift baserat per användare – ingen instegsavgift eller krångliga installationer.

Läs mer om Ongoing WMS och boka demo på https://ongoingwarehouse.se/

Origum Distribution AB

Origum Distribution AB optimerar affärsverksamheters kundupplevelse och tillhandahåller distribution och teknisk expertis i världsklass.  Origum är en renodlad distributör och säljer endast via partners. Även om deras verksamhet fokuseras på Sverige, har de hela Norden som arbetsområde. Produkterna kommer dit de ska på utlovad tid, tack vare Origums logistikcenter. Allt deras personliga engagemang, kompetens och energi använder de för att bygga nya affärer tillsammans med oss som är Pyramidpartners.

“Vi har mycket noggrant valt ut de leverantörer som har den bästa kanalstrategin, den bästa affärslogiken, de bästa produkterna, de bästa, starkaste och mest flexibla organisationerna samt varumärken som ger både oss och våra partners de bästa förutsättningarna som finns för att lyckas.”

Responsiv IT

Responsiv IT arbetar med webbdesign och webbutveckling åt företag. Företaget har lång erfarenhet av affärssystemet Pyramid Business Studio, över 15 år branscherfarenhet, ett brett nätverk och kompetens att hantera vilka internetrelaterade uppdrag som helst. I nära samarbete med KR System hjälper Responsiv IT till hela vägen från idé till färdig webbshop, i bland annat designprojekt gällande Pyramids e-handel.

Svensk Webbhandel AB

Svensk Webbhandel som finns i Hofors och Sundsvall utvecklar  användarvänliga webbutiker med koppling direkt till bland annat affärssystemet Pyramid Business Studio. De levererar helhetslösningar för webbhandel och gör anpassade webbutiker där de utgår från att varje kund är unik och har unika behov. De hanterar tekniken bakom din webbutik och bygger starka kopplingar till trygga betalningslösningar.  Genom deras nätverk finns även tillgång till hjälp med översättningar på 200 olika språk.

Läs om hur du får full kontroll på dina projekt med Agendo, som Svensk Webbhandel AB har utvecklat i samarbete med oss på KR System.

Läs även reportaget om en av de intressanta installationer vi gjort tillsammans.

Vitec Unikum Datasystem AB

Vitec Unikum utvecklar affärssystemet Pyramid Business Studio. De är marknadsledande inom sitt segment – mindre och medelstora företag. Med sina 35 år i branschen är de en trygg leverantör med en kundbas på totalt närmare 7000 företag.
Här kan du läsa om några av våra intressanta installationer.

Se filmen där HerbertNathan & Co kort berättar om affärssystemet Pyramid Business Studio.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka