Samarbetspartners

Tillsammans med noga utvalda partners hittar vi den bästa lösningen för våra kunder.

Vi vill erbjuda våra kunder en enklare vardag. Därför är noga utvalda samarbetspartners mycket viktiga för oss. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för våra kunder.

InExchange

InExchange startade år 2008. Målet var att göra det möjligt för alla företag, oavsett storlek eller tekniska förutsättningar att skicka e-fakturor. Nu är de störst på marknaden och utsågs 2013 av Deloitte till Sveriges snabbast växande internetföretag och Europas snabbast växande e-fakturaföretag.
InExchange driver idag Nordens största affärsnätverk med möjlighet för företag att dela fakturor, order och andra affärsdokument.

Ongoing Warehouse

Med integrationer i Pyramid Business Studio mot Ongoing Warehouse får ditt företag en utökad kontroll av ert lager, en stärkt spårbarhet och effektivisering av rutiner för plock och pack. Läs om integrationen här.

Ongoing Warehouse används som lagersystem av företag i Norden och Europa. Eftersom det är webbaserat kan du nå systemet när, var och från vilken dator eller handenhet som helst. Som ett standardiserat Warehouse Management System (WMS) riktar det sig främst till företag inom tredjepartslogistik (3PL) och lagerhotell. Ongoing har många integrationer med E-handelssystem, Affärssystem, Transportsystem (TMS) och transportadministrativa (TA) system. Ett modernt API/gränssnitt (webbservice/Soap) gör det enkelt att integrera andra system med Ongoing Warehouse.

Responsiv IT

Responsiv IT arbetar med webbdesign och webbutveckling åt företag. Företaget har lång erfarenhet av affärssystemet Pyramid Business Studio, över 15 år branscherfarenhet, ett brett nätverk och kompetens att hantera vilka internetrelaterade uppdrag som helst. I nära samarbete med KR System hjälper Responsiv IT till hela vägen från idé till färdig webbshop, i bland annat designprojekt gällande Pyramids e-handel.

Svensk Webbhandel AB

Svensk Webbhandel som finns i Hofors och Sundsvall utvecklar  användarvänliga webbutiker med koppling direkt till bland annat affärssystemet Pyramid Business Studio. De levererar helhetslösningar för webbhandel och gör anpassade webbutiker där de utgår från att varje kund är unik och har unika behov. De hanterar tekniken bakom din webbutik och bygger starka kopplingar till trygga betalningslösningar.  Genom deras nätverk finns även tillgång till hjälp med översättningar på 200 olika språk.

Läs om hur du får full kontroll på dina projekt med Agendo, som Svensk Webbhandel AB har utvecklat i samarbete med oss på KR System.

Unikum datasystem ab

Unikum utvecklar affärssystemet Pyramid Business Studio. De är marknadsledande inom sitt segment – mindre och medelstora företag. Med sina 35 år i branschen är de en trygg leverantör med en kundbas på totalt närmare 7000 företag.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka