Samarbetspartners

Tillsammans med noga utvalda partners hittar vi den bästa lösningen för våra kunder.

Vi vill erbjuda våra kunder en enklare vardag. Därför är noga utvalda samarbetspartners mycket viktiga för oss. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för våra kunder.

Askås E-handelslösning har en bred och funktionsrik plattform för alla företag. De samarbetar med stora betalleverantörer och skapar integrerade lösningar till ledande logistik- och affärssystem. Läs mer om Askås.

Crediflow AB erbjuder flexibla tjänster för att digitalisera och effektivisera hanteringen av affärsdokument. Crediflows tjänster för mottagning av e-faktura samt papper/pdf-faktura är integrerade i KR Systems tjänst Elektronisk fakturahantering. Läs mer om Crediflow AB.

Kreditupplysningsföretag som ger en tydlig bild över det ekonomiska läget och vilken risk företag ställs inför. Företagsupplysning i Pyramid är en integrerad lösning för kredit-/marknadsinformation. Läs mer om Creditsafe.

EazyStock hjälper företag att öka intäkterna, eliminera lagerbrister och minska överlager genom att säkerställa rätt kvantitet produkter – i rätt tidpunkt. Läs mer om EasyStock.

InExchange erbjuder tjänster för snabbare, säkrare, effektivare och prisvärd hantering av affärsdokument för företag. I samarbete med Vitec Unikum Datasystem AB och KR System tas lösningar fram för att leverera/ta emot fakturor och minimera administration/uppföljning. Läs mer om InExchange.

Logtrades transportadministrationssystem (TA-system) ger dig kontroll över dina leveransflöden. Med automatiserade processer för hur du planerar, skickar, spårar och analyserar leveranser, samt hanterar returer, kan du känna dig trygg med Logtrades lösning. Läs mer om Logtrade.

Nets tillhandahåller betalningslösningar för både små och stora företag. Genom Nets samarbete med Vitec Unikum Datasystem AB kan du erbjuda dina kunder att betala via kort och bank i Pyramid Business Studio. Läs mer om Nets.

Ongoing WMS är Nordens mest använda webbaserade lagersystem. Med integrationer i Pyramid affärssystem mot Ongoing WMS får ditt företag en utökad kontroll av ert lager, en stärkt spårbarhet och effektivisering av rutiner för plock och pack. Läs mer om Ongoing WMS.

I Origums utbud finns hantering av framtidssäkrad och affärskritisk hård- och mjukvara. De erbjuder avancerade tjänster för moln-, kassa- och betallösningar, streckkods-, etikett- och plastkortslösningar samt förbrukningsvaror och tillbehör från utvalda leverantörer. Läs mer om Origum.

Responsit AB arbetar med webbdesign och webbutveckling åt företag. I nära samarbete med KR System hjälper Responsit AB till hela vägen från idé till färdig webbshop, i bland annat designprojekt gällande Pyramids e-handel. Läs mer om Responsit AB.

Rule är ett svenskt MarTech-bolag med en kommunikationsplattform för e-postmarknadsföring, sms-utskick & automatisering av kundbearbetning. Integrerbart med Pyramid. Läs mer om RULE.

Svensk Webbhandel utvecklar användarvänliga webbutiker med koppling direkt till bland annat Pyramid affärssystem. De gör anpassade webbutiker där de utgår från att varje kund är unik och har unika behov. Läs mer om Svensk Webbhandel.

Vendre är ett modernt modulbaserat e-handelssystem, integrerat med Pyramid. Vendre passar bäst vid behov att lansera en e-handel på kort tid, med en fast budget. Läs mer om Vendre.

Vitec Unikum utvecklar affärssystemet Pyramid Business Studio. De är marknadsledande inom sitt segment – mindre och medelstora företag. Läs mer om Vitec Unikum Datasystem AB.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka