Professional Parts AB

”Redan från start erbjuder Pyramid nästan obegränsat med funktioner och valmöjligheter”

Carl Westin – IT-ansvarig

Vi tog steget över till Pyramid hösten 2014. Vårt dåvarande system var väldigt statiskt och begränsat i funktion, Pyramid öppnade många nya dörrar för oss. ”Redan från start erbjuder Pyramid nästan obegränsat med funktioner och valmöjligheter. Det är ett system att utvecklas i, som man inte växer ur. Det har integrering med andra system, som fraktbokning, hemsida, osv. Att vi därutöver har möjlighet att specialanpassa systemet med egna funktioner med hjälp av KR Systems utvecklare gör det ännu bättre”, säger Carl Westin, IT-ansvarig hos Professional Parts AB.

”Pyramid effektiviserar vårt arbete dagligen – på alla områden. Pyramid har otroligt många funktioner, även på detaljnivå och mängden information som finns att tillgå är fantastisk.” Information kan tas fram utefter våra sökkriterier från alla register. En annan riktigt bra funktion är integrerad bokning av försändelser direkt i Pyramid.

Nästa steg i utvecklingen av systemet är att ta steget till Pyramid 4 och ta del av dess fördelar. Det senaste vi gjort är att importera leverantörssaldo direkt in i Pyramid.

Vi känner att vi har valt rätt affärssystem och rätt återförsäljare. KR Systems konsult Jörgen Larsson som hjälper oss, är väldigt insatt i systemet och han är en problemlösare. Det finns nästan inget som han inte kan hjälpa oss att lösa.

Företagsfakta

Professional Parts Sverige AB är en global leverantör av reservdelar av kvalitet för Saab och Volvo. Verksamheten bygger på kunskap och service i kombination med förmågan att göra sina kunder mer lönsamma. Företaget omsätter 134 MSEK. Antal anställda: 32

Börja skriv och tryck ENTER för att söka

Luftmiljögruppen logo