Torell Pump AB

”I Pyramid är det lätt att följa upp olika aktiviteter och delegera vid behov.”

Vesa Timoskainen – Teknisk Säljare

Torell Pump som tillhandahåller pumpar och flödesteknik till VA och industri i hela Sverige installerade Pyramid Business Studio år 2017. Det övergripande kravet var att lätt kunna arkivera information både från kunder och leverantörer i affärssystemet.

”Efter att ha jobbat i systemet ett tag, tyckte vi att det skulle vara bra med ett CRM-system som kunde kommunicera med vårt affärssystem Pyramid”, säger Vesa Timoskainen, Teknisk Säljare hos Torell Pump. CRM-systemet i Pyramid implementerades och gick live 2021-01-01.

”Vi tycker att Pyramid är ett väldigt lättjobbat program, som man lär sig snabbt. Pyramid är mycket användarvänligt både för säljare, ordermottagare samt lagerarbetare och vi ser en stor fördel med att man kan skapa aktiviteter. I Pyramid är det lätt att följa upp olika aktiviteter och delegera vid behov, exempelvis vid semestertider. Oavsett om man jobbar lokalt på kontoret eller på distans, är det enkelt att hitta aktiviteterna med all information,” berättar Vesa.

KR System har verkligen levererat det vi har efterfrågat och varit väldigt behjälpliga under uppbyggnaden av vårt CRM System. Från dag ett tycker jag att de har lyssnat på våra önskemål, samt kommit med väldigt bra input på vissa anpassningar som vi har efterfrågat. Det är en styrka med Pyramid att återförsäljarna kan göra kundspecifika lösningar i systemet. Det som står på tur, är att se om vi kan implementera produktinformation på våra PDF-filer. På ordererkännande, faktura, följesedlar ska kunden lätt kunna trycka på en hyperlänk för att komma till vår hemsida och hitta informationen om just den produkt som kunden har köpt av oss,” säger Vesa avslutningsvis.

Företagsfakta

Torell Pump levererar högkvalitativa pumpar och vattenbehandlingsutrustning till industri och VA-verk i hela Sverige. De samarbetar enbart med ledande tillverkare sedan starten för mer än 50 år sedan. De bistår med reparationer, service och förebyggande underhåll av komponenter och applikationer. Omsättning: 66 MSEK. Antal anställda: 10 st,

Få inspiration från moduler som Torell Pump AB använder!

Börja skriv och tryck ENTER för att söka