Berlex AB

”Pyramid är ett flexibelt och komplett affärssystem”

Peter Hammarström – Platschef på Berlex AB.

Efter att ha haft systemet i över tio år hävdar Peter att systemet fortfarande uppfyller deras krav och med tanke på att Berlex har allt från ren handel till tillverkning visar Pyramid sin bredd med bra lösningar på samtliga funktioner i deras flöden.

Tack vare Pyramid kan de ha full kontroll och god översikt på alla affärskontakter, offerter, order och samtliga saldon på alla lager.

”Det bästa med Pyramid är att det snabbt går att få överblick i respektive ’central’ för t.ex. artikel, leverantör eller kund och det är enkelt att hitta den information man behöver”– säger Peter.

Peter berättar även att KR System har kompetent personal som kan förse dem med det de behöver. Nästa steg i utvecklingen av systemet tillsammans med KR System blir troligtvis att komplettera lagerrutinerna med streckkodsläsare för att minimera plocktiderna och manuell rapportering.

”Förutom KR Systems funktion som återförsäljare har vi även bra samarbete med deras konsulter för vidareutveckling och specialanpassningar i Pyramid” – säger Peter.

Företagsfakta

Berlex AB är ett företag som tillverkar, säljer och hyr ut vägavstängningsmaterial och trafiksäkerhetsprodukter. När Berlex införde Pyramid i verksamheten år 2004 ville de ha ett komplett affärssystem med integrerad hyresmodul.

Berlex AB - verksamhet

Få inspiration från moduler som Berlex AB använder!

Börja skriv och tryck ENTER för att söka

Areco - logo