Nyhetsbrev – juni 2021

Abacus Sportswear – e-handel baserad på funktion, design och kvalité

Abacus Sportswear når fler kunder med Askås e-handel

Dagens konsumenter förväntar sig att det ska gå att beställa produkter digitalt. Abacus återförsäljare kan redan leverera alla varor som finns i e-handeln. Med ett showroom når Abacus ännu fler konsumenter. Sedan mars 2021 använder Abacus Sportswear Askås e-handel och Klarna som betalväxel integrerat i sitt affärssystem Pyramid Business Studio. Läs om hur Abacus tillsammans med KR System och Askås kom igång med digital handel.
Läs reportaget här!

Du som är kund hos KR System, kan testa din egen köpupplevelse på www.abacussportswear.com Fram till 30/6 2021 får du 15% rabatt i Abacus e-handel. Ange kod KR2021.

10 nyheter i Pyramid 4.15 du inte vill missa!

På ett webinar för oss partners, visade Vitec Unikum nyheter i kommande Pyramidversion 4.15. Vi lärde oss mycket nytt och såg många nya fina funktioner som vi vet att Pyramidanvändare kommer att uppskatta.

Bland 100-tals förbättringar med fokus på funktion, valde vi ut 10 stycken godbitar i Pyramid att presentera för dig på vår webbsida.
Läs artikeln här!

Webinar om Pyramid 4.15 och Reklamation

Redan nu kan du anmäla dig till vårt webinar om nyheterna i Pyramid 4.15.  Boka in tisdag den 7 september 2021.

Är du nyfiken på nyheterna i  Reklamationsmodulen, ska du även boka in torsdag den 7 oktober 2021.

Webinar om Phone Edition och Mobil arbetsorder i Pyramid affärssystem

I samarbete med Creditsafe pratade vi om kundvård och riktad försäljning med Företagsupplysning i Pyramid. Missade du webinaret eller vill se det igen? Gå till menyn Utbildning & Support och välj Tidigare/Inspelade webinar. Logga in med din e-postadress.

Nya momsregler för e-handel 1 juli 2021

Införandet av nya e-handelsregler på EU-nivå som börjar gälla den 1 juli 2021, innebär bland annat en gemensam omsättningströskel på 10 000 euro, 99 680 kronor, för all e-handel till konsumenter i andra EU-länder. Om omsättningströskeln passeras ska säljaren ta betalt och sedan redovisa köparlandets moms.
Läs artikeln på vår nyhetssida

Sommar och semestertider

Nu är det sommaruppehåll för KR Systems nyhetsbrev fram till slutet av augusti.
Vi önskar dig en riktigt härlig sommar!

Så når du oss under semestertiden

Om du behöver hjälp och ”din favoritkonsult” är ledig i sommar, kan du ringa vår telefonväxel. Vi ser till att du får hjälp av den personal som är i tjänst.

Växelnummer och öppettider:

Måndag till fredag, vecka 28-32 är vår växel öppen kl 9.00–15.00, med lunchstängt kl 12.00–13.00.
Du når oss på tel: 010-130 19 00

Växelnummer direkt till våra kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Karlstad/Skövde finns under menyvalet Kontakt på hemsidan.

Butikssupport/ Assistans online:

För dig som har supportavtal finns vår Butikssupport/Assistans online som vanligt via KR Systems supportnummer. Supporten är öppen och bemannad på följande tider:
Vardagar 08:30 – 19:00
Helger 10:00 – 16:00.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka