10 tips för en hållbar fakturahantering

Så kan du minimera enformiga & tidskrävande arbetsuppgifter

listbild_nyhet_efaktura-vs-pdf-pyramid_800x640

Arbetar du med att skicka/ta emot fakturor, påminna, betala, attestera och skriva journaler i affärssystemet? Har du svårt att hinna med, eller är vissa moment helt enkelt bara tråkiga? Vill du effektivisera för att kunna prioritera andra, mer krävande arbetsuppgifter?

Då har du kommit rätt!

Vi tipsar om flöden som förenklar arbetet och sparar din värdefulla tid. Dessutom är det mer kostnadseffektivt och minskar miljöpåverkan.

Läs om digitaliserade fakturaflöden

PS. Du missar väl inte vårt affärssystemsbubbel där Maria berättar om hur hon ensam kan sköta ekonomiavdelningen för hela KR System.

Pyramid har fått ny hjälpsida

I ett affärssystem har du som användare nytta av de manualer och informationsmeddelanden som kommer från leverantören. Nu har Vitec Unikum lanserat en ny onlinetjänst med hjälpsystem för Pyramid Business Studio.

Nyheter från Pyramid 

Kurser i Pyramid

Gå en webbkurs i oktober

4 oktober – Behovsanalys inköpsparametrar

6 oktober – Pyramidansvarig

11 oktober – Pyramidrutiner för ekonomiansvarig

Kursinnehåll och anmälningsformulär hittar du via länken nedan.

Läs mer och anmäl dig till kurserna här!

KR System jubilerar och blickar framåt

Affärssystemet är hjärtat i företaget och medarbetarna driver det framåt

I reportaget berättar vi om Jan Kjellin och Max Langer som grundade verksamheten och tillsammans med medarbetarna byggt det framgångsrika företag det är i dag.

Läs reportaget här!

Bilden ovan är från årets kickoff, då vi äntligen har kunnat träffas allihop igen för att utbyta erfarenheter. Tid för informella möten och konferens är mycket värdefullt för organisationen.

Pyramid Tips och Trix

Kontrollpunkter

Kontrollpunkter har främst använts som ett hjälpmedel för servicetekniker. I detta tips och trix redogör Markus för hur kontrollpunkter även kan användas för de interna projekt- och säljprocesserna.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka