Pyramid har fått ny hjälpsida

Information från systemleverantören

Vitec Unikum datasystem ab informerar i sitt nyhetsbrev Unikum information om nyheter som berör Pyramid Business Studio. Vi lyfter fram några av dessa nyheter. Saknar du inloggning till Unikums kundservice-sidor? För att prenumerera på Unikums nyhetsbrev och få inloggningsuppgifter till deras handledningar, skickar du ett e-postmeddelande till: leverans.unikum@vitecsoftwaregroup.com

 

Onlinetjänst = nytt hjälpsystem i Pyramid

I ett affärssystem har du som användare nytta av de manualer och informationsmeddelanden som kommer från leverantören. Vitec Unikum har lanserat en ny hjälpsida för Pyramid Business Studio.

Ny hjälpsida i Pyramid

Det nya hjälpsystem för Pyramid är i form av en onlinetjänst och är tillgängligt från och med Pyramidversion 4.15, servicepack 4, som släpptes den 23 maj 2022.

Förutom samma breda utbud som tidigare, får du nu bland annat en förbättrad sökfunktion och kan skapa favoriter för att enklare hitta det du söker.

Hjälpsidan öppnas via webbläsaren när du trycker på F1-tangenten från Pyramids rutiner. Såklart kan du enkelt använda hjälpen på dina mobila enheter också.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka