Distributionen går som på räls med Pyramid

Struktur & överblick i affärssystemet

safetrack_verksamhet2_800x640

Med förbättrad struktur och uppföljning i Pyramid Business Studio, har effektiviteten i Safetrack Baavhammar ABs produktion och distribution ökat. En del i deras verksamhet är att utveckla, producera och förse järnvägs- och korrosionsskyddsindustrin med kabelanslutningssystem. E-handel, tillverkning, lagerhantering och transport är viktigt.

”Vi anlitade KR System som leverantör 2017 och deras guidning och kompetens har varit väldigt värdefull. De ställde frågorna som gjorde att vi hittade strukturen i Pyramid och i våra nya arbetsprocesser. De inspirerade till enklare flöden och visade sätt som effektiviserat. Vissa delar har utformats helt efter vår verksamhet och vissa delar är standard Pyramid. Vi är mycket nöjda med både Pyramid affärssystem och KR System som leverantör.” 
(Anders Ehlefors, Kvalitetsansvarig på Safetrack)

Läs reportaget om Safetrack Baavhammar AB här!

Välkommen till KR System, Lars Toft!

Vi välkomnar vår nya medarbetare, Lars Toft!

Lasse har många års erfarenhet av Pyramid affärssystem. Som säljare, utvecklare och verksamhetskonsult har han mött många typer av företag i olika branscher. Vi är glada över att Lasse valde att komma till oss på KR System!

Läs presentationen här!

listbild_lars-toft-kontoretmalmoe-800x600

Pyramid Tips och Trix

Förskottsbetalning, även kallat A conto

Förskottsbetalning är bra för likviditeten. Markus berättar i detta tips om hur du kan planera din a conto-fakturering, göra avstämning på projekten för att kontrollera att du kan fakturera som tänkt och dela upp det som ska faktureras.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka