Möt Lars Toft – konsult på Malmökontoret

Vi välkomnar vår nya verksamhetskonsult

Möt vår nya medarbetare på Malmökontoret – Lars Toft. Han har jobbat med affärssystemslösningar sedan 1998.

Varmt välkommen till KR Systems glada gäng, Lasse!

Kort om Lars Toft – verksamhetskonsult

Lasse har under årens lopp arbetat på flera företag, i roller som säljare, utvecklare och konsult. Det var inom konsulting 1998, som Lasse först kom i kontakt med Pyramid affärssystem. Som Pyramidkonsult har han främst jobbat med flöden inom order, lager, inköp, projekt och tillverkning. Lasse betonar med ett leende, att det enda han INTE jobbar med i Pyramid är ekonomidelarna. Det är självvalt.

”Jag har mött många typer av företag, inom olika branscher och både sett och gjort många lösningar. Där har mina olika roller, som säljare, utvecklare och konsult, gett en bredd på kunskapen. Det gör att jag kan prata med en kund och säga – ’Ja, ok, ni jobbar ungefär som det där företaget’ och förstå vad de behöver för lösningar. Så verksamhetsflöden är min styrka.”

För drygt 3 år sedan valde Lasse att gå över till Microsoftvärlden då han började jobba hos en av Europas större Microsoft Partners. Han har deltagit i både små och stora projekt, i Sverige och i utlandet. ”Det var spännande att arbeta med ett annat affärssystem, men nu vill jag tillbaka in i Pyramidvärlden.” Att Lasse väljer att börja jobba med Pyramid igen, beror dels på att Pyramid är så väldigt bra och dels på att han saknade sina gamla, nära kollegor.

”Att komma tillbaka in i Pyramidvärlden är mitt största fokus, men det skulle vara spännande att skapa en synergieffekt och använda min nya erfarenhet från Microsoft för att kunna göra kopplingar i Pyramid till andra verktyg. Microsoft har en mängd, riktigt bra verktyg, som Power BI, Power Automate, Teams osv som kan kopplas till andra systems verktyg. Det skulle vara kul att driva ett projekt där man kan koppla in fler Microsoftfunktioner, som i princip alla har på företagen, in till Pyramid,” säger Lasse avslutningsvis.

På fritiden är det Rögle, träning, spika hus och umgås med familjen som gäller för Lasse.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka