Automatisera fakturaflödet i Pyramid

Automatisera fakturaflödet med en digital lösning

Nytt år – nya möjligheter

Då var vi tillbaka igen efter helgerna, taggade inför nya utmaningar. Vi ser fram emot ljusare tider under våren och kanske kan olika digitaliseringsprojekt då vara av intresse för dig som Pyramidkund. I detta nyhetsbrev berättar vi bland annat om en produkt för Pyramid, som vi utvecklat för att hjälpa verksamheter att effektivisera, automatisera och spara pengar.

Elektronisk fakturahantering

Vår produkt Elektronisk fakturahantering används för att automatisera flödet för inkommande leverantörsfakturor. Produkten är gjord i samarbete med Crediflow/Opto Sweden AB och ger stöd för mottagning och tolkning av fakturor i Pyramid regelverk för attestflöde och kontering.

När du vill ha kontroll över fakturaflödet, men minimera manuell hantering och externa kopplingar, automatiseras hanteringen av inkommande leverantörsfakturor enkelt direkt i Pyramid.

Läs om Elektronisk fakturahantering här

Viktigt om Microsofts licensförändring 2022

Det här behöver du veta om pris-/licensförändringarna som påverkar SPLA och CSP-programmen. Konvertera ditt avtal under januari och februari 2022.

Läs om hur ditt avtal påverkas

Dags för ny utmaning i karriären?

Nu söker vi både blivande och erfarna systemkonsulter samt systemutvecklare till våra kontor i Göteborg, Stockholm och Karlstad.

Är du kanske en av dom vi söker, eller känner du någon som skulle vara intresserad? Bli en av våra entusiaster!

Läs mer och sök tjänst under Om oss/Karriär

Välkomna till KR System – Mona Bergh!

Nu hälsar vi vår nya medarbetare Mona Bergh, välkommen till KR System!

Mona har 26 års erfarenhet av olika affärssystem, varav 20 i Pyramid Business Studio. Hon kommer att arbeta som verksamhetskonsult på kontoret i Mamö. En närmare presentation hittar du på vår nyhetssida.

Här får du veta mer om Mona

Börja skriv och tryck ENTER för att söka