Nyanställd i Malmö – Välkommen Mona Bergh

Ny medarbetare på vårt kontor i Malmö

Vi hälsar Mona Bergh varmt välkommen till KR System!

Mona har en 26 år lång erfarenhet av affärssystem och en bred kunskap från sitt arbete i tre stora affärssystem. Längst anställning på 20 år, hade hon som supportpersonal och testare av Pyramid Business Studio på Vitec Unikum. Senast har hon arbetat som testare av ett affärssystem i fordonsbranschen.

Med lösningsorienterad, analytiska förmåga, i kombination med en otrolig minnesförmåga och lång erfarenhet av Pyramid, är Mona ett värdefullt tillskott som verksamhetskonsult hos KR System. Hon har stor kunskap i modulerna Butik/Kassa, Prisinläsning, Importrutiner, Statistik, CRM/Säljstöd och Order/Lager/Inköp, för att nämna några.

På frågan vad det var som lockade henne till KR System, svarar Mona:

”Jag vill hjälpa kunder att arbeta effektivt i Pyramid. Mitt mål är att kunden ska känna att deras dagliga arbete fungerar på bästa sätt. Min kompetens inom olika affärssystem, gör att jag enkelt kan förstå vad kunderna vill ha. Hos KR System ser jag fram emot att få ännu mer kunskap om Pyramids funktioner och hitta nya smarta lösningar åt kunderna. Ett stort plus är att det är mycket trevliga kollegor.”

På fritiden tittar Mona gärna på sport; live eller på TV. Hon umgås med vänner och går gärna promenader.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka