Integration Pyramid – Askås

Integration med affärssystemet Pyramid Business Studio

KR Systems integration kopplar ihop Askås e-handel med Pyramid Business Studios kraftfulla backoffice, lager och ekonomiplattform. Utvecklingen av denna lösning har skett i nära samarbete med Askås.

Askås e-handel har en mycket bred funktionalitet för konsumentinriktad e-handel (B2C) och den är också välutvecklad för företagsförsäljning (B2B). Med en omfattande verktygslåda för integration och utbildade konsulter med kompetens inom både Pyramid och Askås integrationsplattform, går det snabbt och smidigt att implementera, till en billig prislapp.  När lösningen är på plats, sker så gott som allt underhåll direkt från Pyramid. Det gör det enkelt för användarna.

Bland de vanligaste överföringarna från Askås till Pyramid är Kund- och orderdata samt från Pyramid till Askås är det Artiklar, Priser, Saldo, Utleveransfil, Kunddata, Orderdata och Ordersynkronisering.

Internetbutiken konfigureras för att automatiskt leverera filer, samt söka efter nya filer att läsa in enligt ovanstående.

Några exempel bland våra kunder som använder integrationen Pyramid – Askås

5 anledningar till att välja Askås 

Erfarna. Funnits i branschen i drygt 20 år och har trovärdighet, hög teknisk kompetens och branschkännedom in-house.

Lyhörda. Vi är flexibla och omvittnat snabba på att utveckla lösningar som våra kunder efterfrågar.

Integrerade. Vi har rätt kopplingar på plats till PSP, ERP och logistikpartners. Vi är dessutom alltid på tårna när det gäller nya integrationer som marknaden och våra kunder kräver.

Mångsidiga. Askås e-handelsplattform har paketeringar, funktioner och prislappar som passar alla. Oavsett om du startar från grunden med begränsad budget eller om du är etablerad och söker ny leverantör för en global satsning kan vi tillmötesgå dina behov.

Visionära. Det är viktigt för oss att ligga i framkant. Under 2020 har vi lanserat Askås Enterprise med vår egenutvecklade Askås Product Engine. En teknik som ger marknadsledande site-speed, filtrering och driftsäkerhet.

Vill du veta mer, kontaktar du produktansvarig Johan Alklint, johan.alklint@krsystem.se, telefon 010-130 19 51 på KR System eller vår samarbetspartner Askås.

Produktblad

Få inspiration från kunder som använder Integration Pyramid – Askås!

 • Audiovision AB

  Audiovision AB importerar, marknadsför och säljer AV-utrustning via återförsäljare. Audiovisions produkter finns i fler än 15 000 mötes-, konferens och utbildningslokaler runt om i Sverige. Så klart syns och hörs vi men tekniken bakom, som högtalare och kablar, gömmer vi och modern presentationsteknik fungerar dessutom trådlöst, berättar Johnny Källström på Audiovision. Det är inte bara företag som väljer Audiovisions lösningar. Tekniken fungerar lika bra i smarta hem. Rätt produkter har skapat god tillväxt och Audiovision omsätter idag 25MKr (2017).

 • Blixt & Dunder

  Blixt & Dunder erbjuder ett fullsortiment inom reservdelar och customdelar för Harley Davidsson och andra customhojar. Bolaget grundades i januari 2018. Webbutiken levererar till hela Norden och i Malmö finns även en butik där kunder kan köpa och hämta delar över disk.

 • Crafton Musik AB

  Crafton Musik AB grundades 1942 och då med tonvikt på egen tillverkning av stränginstrument. Idag, 70 år senare, har fler välkända fabrikat tagit plats i deras sortiment och man är 20 anställda och omsätter ca 55 mkr.

 • Musikanten i Umeå, Luleå och Skellefteå

  Från enorma lokaler på 1350 kvm erbjuder Musikanten både novisen och den erfarne musikern det instrument som passar behovet bäst. Förutom försäljning av allt ifrån gitarrer, noter, ljud & ljus och slagverk finns en välutvecklad verkstad för reparation och underhåll av instrument.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka