Integration Pyramid – Askås

Integration med affärssystemet Pyramid Business Studio

KR Systems integration kopplar ihop Askås e-handel med Pyramid Business Studios kraftfulla backoffice, lager och ekonomiplattform. Utvecklingen av denna lösning har skett i nära samarbete med Askås.

Askås e-handel har en mycket bred funktionalitet för konsumentinriktad e-handel (B2C) och den är också välutvecklad för företagsförsäljning (B2B). Med en omfattande verktygslåda för integration och utbildade konsulter med kompetens inom både Pyramid och Askås integrationsplattform, går det snabbt och smidigt att implementera, till en billig prislapp.  När lösningen är på plats, sker så gott som allt underhåll direkt från Pyramid. Det gör det enkelt för användarna.

Bland de vanligaste överföringarna från Askås till Pyramid är Kund- och orderdata samt från Pyramid till Askås är det Artiklar, Priser, Saldo, Utleveransfil, Kunddata, Orderdata och Ordersynkronisering.

Internetbutiken konfigureras för att automatiskt leverera filer, samt söka efter nya filer att läsa in enligt ovanstående.

Några exempel bland våra kunder som använder integrationen Pyramid – Askås

5 anledningar till att välja Askås 

Erfarna. Funnits i branschen i drygt 20 år och har trovärdighet, hög teknisk kompetens och branschkännedom in-house.

Lyhörda. Vi är flexibla och omvittnat snabba på att utveckla lösningar som våra kunder efterfrågar.

Integrerade. Vi har rätt kopplingar på plats till PSP, ERP och logistikpartners. Vi är dessutom alltid på tårna när det gäller nya integrationer som marknaden och våra kunder kräver.

Mångsidiga. Askås e-handelsplattform har paketeringar, funktioner och prislappar som passar alla. Oavsett om du startar från grunden med begränsad budget eller om du är etablerad och söker ny leverantör för en global satsning kan vi tillmötesgå dina behov.

Visionära. Det är viktigt för oss att ligga i framkant. Under 2020 har vi lanserat Askås Enterprise med vår egenutvecklade Askås Product Engine. En teknik som ger marknadsledande site-speed, filtrering och driftsäkerhet.

Vill du veta mer, kontaktar du produktansvarig Johan Alklint, johan.alklint@krsystem.se, telefon 010-130 19 51 på KR System eller vår samarbetspartner Askås.

Produktblad

Börja skriv och tryck ENTER för att söka