5 tips för effektivare lönehantering

Hittar du inte bland dina verifikat?

listbild_nyhetsbrev_5tips-lonehantering_800x640

Har du krånglig och tidskrävande hantering av medarbetarnas tidrapportering och kostnadsutlägg? Letar du efter kvitton i pärmar? Eller drömmer du kanske om att slippa skriva ut journaler på papper?

Med våra 5 tips vill vi inspirera dig till nya arbetssätt. Läs om hur du kan förenkla arbetet på ekonomiavdelningen genom att digitalisera valda delar i lönehanteringen mellan Pyramid och försystem.

Läs tipsen här

Få koll på rutinerna vid bokslut & årsskifte

Ta hjälp av vår checklista

Oavsett vilket affärssystem du arbetar i är det skönt att ha kontrollpunkter att luta sig på inför bokslut. Med några kortfattade tips repeterar vi vad som gäller kring lagervärde, inventarier och avskrivningar, balansräkning och periodiseringar i Pyramid Business Studio.

Läs checklistan här

Välkommen med din anmälan till vår kunddag

Nu finns anmälningsformulär med preliminär agenda till våra kunddagar i januari 2023. Då lägger vi fokus på Pyramid 4.15 och 4.16 och visar effektiviserande lösningar. Vi passar även på att uppmärksamma att KR System funnits i branschen i 40 år.

Hoppas vi ses!

Pyramid Tips och Trix

Språkkoder

Detta Tips och Trix visar hur du kan göra benämningen för betalnings-, respektive leveransvillkor och transportsätt på dina kunders språk med hjälp av Pyramids språkkoder. Det är enkelt att koppla per kund.

En julklapp till barn i konfliktområden

För att ge barn i konfliktområden mat, varma kläder och tryggare platser att växa upp på, har vi i år skänkt en julgåva till Rädda Barnen.

Här kan du läsa mer om Rädda Barnens arbete: raddabarnen.se.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka