Tidigare webinar

För dig som vill se vad andra redan sett

Här kan du se våra tidigare sända webinar. Vi har livesänt ett antal webinar sedan våren 2020 och det är dessa du får tillgång till här.
Lämna gärna ris och ros, eller önskemål om nya ämnen till oss på utbildning@krsystem.se

Pyramids Reklamationsmodul

Meti Bajgora och Heléne Kardell verksamhetskonsulter på KR System håller i detta webinar. Vi pratar om grunderna för reklamationsmodulen i Pyramid och visar flöden för Kundreklamation samt Leverantörsreklamation. Vi nämner även nyheter i reklamationsmodulen i version 4.15.

Avsnitt:
0:00​ – Intro
0:00:26​ – Heléne Kardell och Meti Bajgora hälsar välkomna och presenterar agendan
0:01:39​ – Kundreklamation – Meti visar flöde
0:12:24​ – Leverantörsreklamation – Heléne visar flöde
0:26:15​ – Meti nämner utvalda nyheter för reklamation i Pyramid 4.15
0:27:52​ – Våra kontaktuppgifter hittar du här

Nyheter i Pyramid 4,15

Jan Kjellin, VD/Marknadschef och Markus Ehnberg, Säljare/Verksamhetskonsult på KR System Malmö håller i detta webinar, där vi berättar om nyheter i Pyramid 4.15 och visar en demo på några utvalda delar. Det här är några delar du får veta mer om i webinaret.

  • Allmänna nyheter
  • Förbättrad lagerhantering
  • Dynamiskt skrivbord
  • Direktbokföring
  • Ny rutin för GDPR

Vår gäst Olle Kristell, försäljningschef – Pyramid Business Studio, på Vitec Unikum berättar om nuläge och framtida utveckling av affärssystemet.

Kundvård och riktad försäljning med företagsupplysning i Pyramid

Ottilia Gustafsson och Caroline Lundquist Olofsson verksamhetskonsulter på KR System håller i detta webinar, där vi pratar om kundvård och riktad försäljning med företagsupplysning i Pyramid och reder ut begreppen kring:

  • hur du kan identifiera verksamhetens viktigaste kunder
  • rikta din försäljning med hjälp av segmentering och kundklassificering i Pyramid Business Studio
  • sälja säkrare med hjälp av Creditsafe.

Vår gäst Petrus Bernhard, Senior Key Account Manager på Creditsafe och Caroline Lundquist Olofsson, på KR System berättar om kreditupplysning, kreditbevakning, nyregistrering och registertvätt.
Funktionerna finns i Pyramids modul Företagsupplysning som hämtar information från Creditsafes databaser.

Webbutik Flex integrerad med Pyramid Business Studio

Webbutik Flex, en flexibel webbshop med möjlighet att få skräddarsydda funktioner och samtidigt behålla en stark och stabil integration med Pyramid Business Studio. KR Systems partnersamarbete med Svensk Webbhandel har resulterat i många fina installationer där vi integrerat deras webbutik med Pyramid Business Studio. I detta webinar pratar KR Systems konsult Linda Aspling med Pelle Jonsson på Svensk Webbhandel och visar dig hur det fungerar.

Pyramid CRM/Säljstöd och CRM Suite 4

Vi visar hur Pyramids CRM/säljstöd fungerar i mobil och surfplatta med Phone Edition, samt smarta Pyramidrutinen 8035 CRM Central som hjälper dig med dina sälj- och marknadsaktiviteter.
KR System har utvecklat tilläggsprodukter som kompletterar funktionaliteten i Pyramids CRM/Säljstöd. Här introducerar vi funktionerna i vår produkt CRM Suite 4 för ännu bättre struktur, med allt säljrelaterat samlat i ett system och en rutin.

Statistik, del 1

Följ enkelt upp hur det går för företaget och besvara frågor som “Hur står vi jämfört med föregående år?” eller “Vilken säljare har sålt mest?”
I Statistik i Pyramid del 1 riktar vi oss till medarbetare på företag, som vill få lättillgänglig uppföljning och aktuell överblick över nuläget.

Statistik, del 2

I Statistik i Pyramid del 2 pratar vi om Statistik i telefonen – BI-appen och Phone Edition. Vi visar hur du snabbt får en överblick över siffrorna, även när du inte sitter vid en dator.  Vi visar också statistik i Excel kopplat till Pyramid och Power Pivot. Det går enkelt att göra urval och gruppera information för att t.ex. gå igenom läget i företaget och bl.a. jämföra försäljningen över åren.

Pyramid 4

Har du precis börjat din anställning och vill bli stjärna på Pyramid? Lär dig mer och bli proffs genom att delta i vårt kostnadsfria webinar! Vi visar den nya generationen Pyramid med ny modern design, nya smarta funktioner, nya rutiner som underlättar och effektiviserar arbetet. Många har redan tagit steget upp till Pyramid 4. Ligger en uppgradering i tankarna även hos er på ditt företag är det här webinaret rätt för dig!

Leverantörsreskontra och påminnelser

Det har hänt en del inom ekonomi och i funktionaliteten i Pyramid 4. Briljera med dina kunskaper bland dina kollegor genom att lära dig mer i vårt kostnadsfria webinar. På 40 minuter får du en presentation av Pyramids hantering av leverantörsreskontra och påminnelser. Vi visar även våra produkter Automatiska påminnelser och My Invoice Buddy.

E-handel

E-handeln blir viktigare som säljkanal nu när vi inte kan handla som vanligt. Vi vill hjälpa våra kunder nå ut på marknaden med sina produkter och håller därför ett webinar om Pyramids e-handel. E-handeln passar lika bra för konsument (B2C) som för försäljning mellan företag (B2B). Vi presenterar tips och idéer med målsättning att du som kund ska kunna öka försäljningen.

Crm/säljstöd

Nu är det svårare att besöka nya och befintliga kunder och därför vill vi visa hur du med Pyramids CRM/Säljstöd kan nå ut och leverera ditt budskap. Säljstödet är ett fantastiskt redskap som de flesta redan har, men kanske inte utnyttjar optimalt. Vi visar hur du arbetar med kundvård, utskick, offerthantering och uppföljning i Pyramids eget ERP. Följ med på en säljresa!

Börja skriv och tryck ENTER för att söka