Tidigare webinar

För dig som vill se vad andra redan sett

Här kan du se våra tidigare sända webinar. Vi har livesänt ett antal webinar sedan våren 2020 och det är dessa du får tillgång till här.
Lämna gärna ris och ros, eller önskemål om nya ämnen till oss på utbildning@krsystem.se

E-handel

E-handeln blir viktigare som säljkanal nu när vi inte kan handla som vanligt. Vi vill hjälpa våra kunder nå ut på marknaden med sina produkter och håller därför ett webinar om Pyramids e-handel. E-handeln passar lika bra för konsument (B2C) som för försäljning mellan företag (B2B). Vi presenterar tips och idéer med målsättning att du som kund ska kunna öka försäljningen.

Crm/säljstöd

Nu är det svårare att besöka nya och befintliga kunder och därför vill vi visa hur du med Pyramids CRM/Säljstöd kan nå ut och leverera ditt budskap. Säljstödet är ett fantastiskt redskap som de flesta redan har, men kanske inte utnyttjar optimalt. Vi visar hur du arbetar med kundvård, utskick, offerthantering och uppföljning i Pyramids eget ERP. Följ med på en säljresa!

Pyramid 4

Har du precis börjat din anställning och vill bli stjärna på Pyramid? Lär dig mer och bli proffs genom att delta i vårt kostnadsfria webinar! Vi visar den nya generationen Pyramid med ny modern design, nya smarta funktioner, nya rutiner som underlättar och effektiviserar arbetet. Många har redan tagit steget upp till Pyramid 4. Ligger en uppgradering i tankarna även hos er på ditt företag är det här webinaret rätt för dig!

Leverantörsreskontra och påminnelser

Det har hänt en del inom ekonomi och i funktionaliteten i Pyramid 4. Briljera med dina kunskaper bland dina kollegor genom att lära dig mer i vårt kostnadsfria webinar. På 40 minuter får du en presentation av Pyramids hantering av leverantörsreskontra och påminnelser. Vi visar även våra produkter Automatiska påminnelser och My Invoice Buddy.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka