Pyramid hanterar säkra transporter för en explosiv bransch

Går det att skjuta på nyårsafton?

listbild_krsystem_nyhetsbrev_sveafireworks_800x350

Läs vårt reportage om Skandinaviens största och ledande importör av fyrverkerier – Svea Fireworks/Invivo Trade AB, som uppgraderade till Pyramid 4 och började arbeta i Pyramid på webben. Med Pyramids Koppling TA-System och Logtrade förbättras logistiken och säkerheten vid transport av krutbilar. Det är många order som samlas på hög inför fakturering på nyårsafton. Bråda dagar…

Läs reportaget här

KR System ger rimförslag på årets julklappar

Det är dags för rimstuga hos Kunden AB. Knallen, Lager-Ola och Agda rimmar på julklappar inom försäljning, ekonomi & lager. Det handlar om Datavalidering och mallar för nyregistrering, Fördelningsnycklar samt ABC-analys. Få ett säkrare arbete med årets julklappar i Pyramid.

Vi växer i Göteborg och Stockholm

Varmt välkomna, Jonas och Henrik!

Säg hej till Jonas Hultin och Henrik Granholm – våra två nya medarbetare på konsultsidan. Två nya entusiaster med lång erfarenhet från tillverknings- respektive servicebranschen.

Läs presentationerna här

Få en flygande start i Pyramid

Pyramid Grundkurs – 10 januari 2023

Kursen ger dig en bra start i affärssystemet. Den riktar sig till dig som är ny användare (0-2 års erfarenhet) av Pyramid oavsett vilka arbetsuppgifter du har i verksamheten. Börja med grunden, så du kan sikta mot stjärnorna och bli en superuser i Pyramid.

Läs mer om Pyramid grundkurs här!

Missa inte Kunddagar & Jubileum i januari

Inspiration, glädje och värme!

I januari har du möjlighet att fira tillsammans med oss på våra kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Karlstad. Kom och ta del av nyheter i Pyramid 4.15 och 4.16, samt KR Systems lösningar för lager och fakturahantering med fokus på effektivare flöden och digitalisering.

Vi bjuder på lunch, tårta och en överraskning för att fira KR Systems jubileum – 40 år inom affärssystemslösningar. Välkommen med din anmälan redan idag.

Så når du oss under helgerna

Om du behöver hjälp och “din favoritkonsult” är ledig, kan du ringa vår telefonväxel. Vi ser till att du får hjälp av den personal som är i tjänst.

Växelnummer och öppettider
Växelnummer till våra kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Karlstad/Skövde finns under menyvalet Kontakt på hemsidan. Du hittar även växelns öppettider där.

Butikssupport/ Assistans online:
Vår Butikssupport/ Assistans online når du via KR Systems supportnummer. Supporten är öppen och bemannad på följande tider:
Vardagar 08:30 – 19:00
Helger 10:00 – 16:00.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka