Verksamhetskonsult

Vi söker erfarna konsulter till Göteborg/Stockholm/Karlstad
Välkommen med din spontanansökan!

Tycker du om att utveckla företag och deras interna processer?
Har du 3 års erfarenhet eller mer av att hjälpa företag med flöden och funktionalitet i affärssystemet Pyramid Business Studio?
Är du en person som har erfarenhet av och gillar att jobba i grupp och att hjälpa till och utbilda nya Pyramidanvändare?
Då har vi tjänsten för dig!
Hos oss på KR System tar du dig an nya utvecklande utmaningar varje dag i en varm och stöttande företagsmiljö. Efterfrågan på våra lediga tjänster är stor och urvalet sker löpande.  Skicka därför in din ansökan redan idag!
Välkommen till KR System! Vi har utsetts till Årets Pyramidpartner sex år i rad och är Sveriges största återförsäljare med totalt ca 60 medarbetare.

Sök tjänsten som verksamhetskonsult

Placering

Du kommer att tillhöra kontoret i Göteborg, Karlstad eller Stockholm.

Din roll som verksamhetskonsult

I rollen som verksamhetskonsult supporterar du KR Systems kunder kring affärssystemet Pyramids produkter och lösningar. Projekten varierar och är unika, men den gemensamma nämnaren är att kunden är i fokus. Under ett projekt ingår viss tid ute hos kund för att ta fram lösningar, specifikationer och delta i projektmöten för att ta reda på kundernas önskemål.

Tjänsten som Pyramidkonsult hos KR System utgår normalt sett ifrån kontoren där du får ett 60-tal nya kollegor, indelade i agila team. Dina nya kollegor är entusiastiska, engagerade personer som vill ligga i framkant i sitt arbete.

Vi lägger stor vikt vid att hjälpa och stötta varandra, så att vi tillsammans utvecklas på bästa sätt. Vi jobbar enligt vår värdegrund KRAM – grunden för att bli en affärsystemsentusiast.

Din profil

 • Som person drivs du av att bidra med kundnöjdhet genom ett professionellt och serviceinriktat bemötande.
 • Du brinner för att lära dig nya saker och har ett ständigt fokus på att hålla en god kompetens inom företagets produkter och dess användningsområden.
 • Du trivs med att arbeta i nära samarbete med dina kunder och kollegor samt ser det som en självklarhet att stötta och hjälpa kollegor när så behövs.
 • Du arbetar strukturerat med prioriteringar och deadlines och är van att ta egna initiativ. Du är flexibel i ditt arbetssätt och bekväm med att omprioritera.

Program vi arbetar i

Vi arbetar i affärssystemet Pyramid Business Studio, med integrationer mot olika program.

Bakgrund

Du har 3 års arbetslivserfarenhet eller mer som konsult i affärssystemet Pyramid Business Studio.

Du jobbar eller har jobbat som Pyramidkonsult och har en förståelse för flödena i Pyramid med god kunskap inom orderflöde och lagerhantering samt grundläggande kunskaper inom bokföring och reskontra. Du är van vid att göra inställningar i Pyramid för att skapa optimalt flöde för olika verksamheter. Du vet också hur du ska göra för att ändra inställningarna i en befintlig Pyramid när ett företags behov förändras.

Som person har du erfarenhet av och gillar att jobba i grupp och att hjälpa till och utbilda nya Pyramidanvändare.  Du är van vid att kommunicera internt och externt. Du är analytisk och kan formulera kunders önskemål till en tydlig kravspecifikation som kunderna känner igen. Du är van vid dokumentation.

Vi erbjuder

 • möjlighet att påverka din riktning inom företaget och jobba med teknik, som utvecklare, teamledare eller ha blandade arbetsuppgifter.
 • stora möjligheter att utvecklas såväl kompetensmässigt, som personligt.
 • möjlighet att få delta i att skapa nya, heta, produkter tillsammans med KR System.
 • möjlighet att få arbeta med kunders hela verksamheter och affärssystemet Pyramid.
 • flexibla tider och balans i livet.
 • stödnät av kollegor, där vi hjälps åt och tar hand om varandra.
 • korta beslutsvägar där dina idéer värderas högt.

Kvalifikationer

 • Relevant högskoleutbildning
 • 3 års erfarenhet eller mer av affärssystemet Pyramid Business Studio, som konsult eller motsvarande
 • Körkort klass B
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Meriterande

 • Arbete i team
 • Vana vid projektledning
 • Säljarbete

För frågor

Kontakta Anna Lundberg via e-post anna.lundberg@krsystem.se

Ansökan

Välkommen med din spontanansökan. Skicka din ansökan med CV och personligt brev som PDF-bilaga till jobb@krsystem.se.

Personuppgifter vid rekrytering

I samband med att du ansöker till denna tjänst, samtycker du till att KR System AB behandlar dina personuppgifter enligt gällande dataskyddslag.
KR System sparar/behandlar personuppgifter i samband med rekrytering så länge som de är nödvändiga för att genomföra rekryteringen.
Du kan när som helst begära att få del av sparad information eller att vi ska radera dina uppgifter, genom att kontakta oss per e-post personuppgifter@krsystem.se.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka