Systemkonsult – framtida verksamhetskonsult

Sök tjänsten och bli en av våra entusiaster!

Vill du arbeta med utveckling av KR Systems kunders verksamhet i ett team med mycket kundkontakt? Drivs du av att ha variation i din vardag och vill implementera IT-lösningar med fokus på verksamhetsnytta? Är du dessutom nyfiken, har ansvarskänsla och ett stort intresse för system, så har vi tjänsten för dig!
Hos KR System tar du dig an nya utvecklande utmaningar varje dag, i en varm och stöttande företagsmiljö. Ansök redan idag, då vi går igenom urvalet löpande.
Välkommen till KR System!

Sök tjänsten som systemkonsult

Placering

Du kommer att tillhöra kontoret i Göteborg, Karlstad eller Stockholm.

Din roll som systemkonsult

I rollen som Systemkonsult supporterar du KR Systems kunder kring affärssystemet Pyramids produkter och lösningar. Projekten varierar och är unika, men den gemensamma nämnaren är att kunden är i fokus. Under ett projekt ingår viss tid ute hos kund för att ta fram lösningar, specifikationer och delta i projektmöten för att ta reda på kundernas önskemål.

Tjänsten som Pyramidkonsult hos KR System utgår normalt sett ifrån kontoren där du får 60 nya kollegor, indelade i agila team. Dina nya kollegor är entusiastiska, engagerade personer som vill ligga i framkant i sitt arbete.

Som ny på KR får du alltid en mentor som stöttar och hjälper dig att komma in i arbetet. Du kommer att få möjlighet att gå bredvid flera olika kollegor för att lära dig om hur vi arbetar med konsulting på vårt företag.

När du är mogen för det kommer du att få en utförande roll i kundprojekt. Det kan tex vara att ansvara för delleveranser i projekten såsom import av grundtabeller, dokumentation, grundinställningar, utbildning mm. Allt med stöd av övriga i projektteamet.

Vi jobbar enligt vår värdegrund KRAM – grunden för att bli en affärsystemsentusiast.

System vi arbetar i

Vi arbetar i affärssystemet Pyramid Business Studio, med integrationer mot olika system.

Din profil

Som person drivs du av att bidra med kundnöjdhet genom ett professionellt och serviceinriktat bemötande.
Du brinner för att lära dig nya saker och har ett ständigt fokus på att hålla en god kompetens inom företagets produkter och dess användningsområden.
Du trivs med att arbeta i nära samarbete med dina kunder och kollegor samt ser det som en självklarhet att stötta och hjälpa kollegor när så behövs.
Som person behöver du vara driftig och ansvarstagande. Frågvis och nyfiken är andra positiva egenskaper. Lösningsorienterad är en förutsättning.
Arbetet kräver god struktur då vi ofta är inblandade i flera projekt samtidigt och det periodvis kan vara många bollar i luften att hålla ordning på.

Vi söker dig som

Har ett genuint intresse för IT och har en högskoleutbildning inom till exempel affärssystem, dataekonom, systemvetenskap eller liknande. Du kanske är i början av din karriär eller med några års erfarenhet ifrån en liknande IT-relaterad roll, eller kanske som användare i Pyramid.

Du har en förståelse för flödena i företag med god kunskap inom orderflöde och gärna lagerhantering samt grundläggande kunskaper inom bokföring och reskontra.

Vi erbjuder

 • Stora möjligheter att utvecklas, såväl kompetensmässigt som personligt.
 • Möjlighet att få delta i att skapa nya, heta, produkter tillsammans med KR System.
 • Flexibla tider och balans i livet.
 • Stöttande kollegor, där vi hjälps åt och tar hand om varandra.
 • Korta beslutsvägar där dina idéer värderas högt.
 • Generöst friskvårdsbidrag.
 • Sjukvårdsförsäkring.
 • Spännande kick-offer med hela koncernen.
 • Möjlighet till arbete på distans.

Kvalifikationer

 • Relevant högskoleutbildning och minst 1 års relevant arbetslivserfarenhet.
 • B-körkort.
 • Grundläggande förståelse för affärssystem.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Meriterande

 • Arbete i team
 • Erfarenhet av affärssystemet Pyramid Business Studio
 • Erfarenhet av att leda projekt
 • Erfarenhet från Tillverkande företag eller serviceföretag är extra meriterande
 • Vana vid Microsoft Office (Word, excel och powerpoint)
 • Microsoft Teams och SharePoint

För frågor

Kontakta Anna Lundberg via e-post anna.lundberg@krsystem.se

Ansökan

Skicka din ansökan med CV och personligt brev som PDF-bilaga till jobb@krsystem.se.

Vi rekryterar löpande.

Personuppgifter vid rekrytering

I samband med att du ansöker till denna tjänst, samtycker du till att KR System AB behandlar dina personuppgifter enligt gällande dataskyddslag.
KR System sparar/behandlar personuppgifter i samband med rekrytering så länge som de är nödvändiga för att genomföra rekryteringen.
Du kan när som helst begära att få del av sparad information eller att vi ska radera dina uppgifter, genom att kontakta oss per e-post personuppgifter@krsystem.se.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka