Nyhetsbrev maj, 2019

Fira med oss! Nu lanserar vi vår nya webbplats och grafiska profil!

Vi är stolta och entusiastiska över vår nya webbplats! Målet är att lyfta fram information som vi tror är viktig för dig som besökare! Mer material fylls på löpande. Vi strävar också efter att göra webbplatsen enklare, så att du hittar bland all spännande information som finns om Pyramid och våra tjänster.

Vi hoppas att du gillar den lika mycket som vi gör!

Välkommen in till nya krsystem.se

Hör gärna av dig och berätta vad du tycker. Och, framförallt, berätta för oss om det är något du saknar. Fler nyheter kommer, håll utkik!

Fira med oss och få en överraskning!

Skicka in förslag på innehåll till vår webbplats eller vårt nyhetsbrev. Om vi väljer att publicera förslaget, bjuder vi på en överraskning till fredagsfikat!
Skicka in ditt förslag här!

Nyhetsbrev i Mailchimp – kopplat till Pyramid!

Vi älskar Pyramid, men också att komplettera Pyramid genom integrationer och kopplingar till andra program. När vi ändå skulle byta design på vårt nyhetsbrev, passade vi på att byta nyhetsbrevstjänst. Nu använder vi Mailchimp kopplat till Pyramids kontaktregister.

Varför vi valde Mailchimp? Jo, för att…

Nyhetsbrevstjänsten Mailchimp är lätt att använda för att skapa och skicka snygga nyhetsbrev. Det har ett brett utbud av standardmallar men även en avancerad HTML-editor. Mailchimp har också inbyggd statistik samt integration med Google Analytics.

I kombination med Pyramid ges möjlighet till bättre uppföljning och uppdatering av Pyramids kontaktregister. Det innebär en ännu säkrare hantering hos oss, av insamlade personuppgifter från dig som är prenumerant.

På vår webbsida får du veta mer om integrationen och hur du kan få hjälp med att hålla Pyramids kontaktregister uppdaterat!

Läs mer

Välkommen på frukostmöte i Göteborg!

Den 11 juni håller vi ett av våra kostnadsfria informationsmöten i Göteborg. Vill du veta mer om Pyramid 4 och Business Intelligence är du välkommen med din anmälan redan idag.

Läs mer

Börja skriv och tryck ENTER för att söka