Nyhetsbrev december, 2019

Med Pyramid Business Studio har du hela affärssystemet i handen!

Mobilitet är ledordet för Pyramid 4

Affärssystemet Pyramid Business Studio utvecklas!

Mottot och visionen är: ”Fokus på mobilitet – Hela affärssystemet i handen!” Vi på KR System fick se delar av det pågående utvecklingsarbetet kring Pyramid 4, när vi nyligen deltog på Pyramidutvecklarens Partnerkonferens.

Vad innebär visionen i praktiken?

Exempelvis kommer det att finnas en körjournalfunktion som gör det möjligt för dig som kör bil i tjänsten att rapportera in dina mil direkt i mobilen. Du som jobbar med t.ex. inköp och projekt kan attestera dina leverantörsfakturor i farten, utan att behöva sitta vid datorn på kontoret.

Vi vill sprida affärsnyttan som dessa effektiva arbetssätt ger och planerar att visa upp nyheterna i Pyramid 4 på vårens utbildningar och frukostmöten. Håll utkik på vår webbsida efter datum och kursinnehåll.

Läs mer

Ny funktionalitet levereras i snabb takt

Den senaste version av Pyramid 4 innehåller nyheter som innebär ännu smartare arbetssätt och möjlighet att automatisera flöden för att spara tid och pengar. Bland annat finns:

  • möjligheter att ställa in dialogerna med knappar, flikar och sektioner för att göra arbetet i Pyramid så
  • smidigt som möjligt
  • behörighet på flikar och sektioner
  • möjlighet att se fakturabild direkt – utan att gå via fakturaarkivet
  • flytande infoboxar för att kunna se ”kringinformation” när du t.ex. registrerar en order
  • den nya redovisningscentralen

Afriso tog klivet in i nästa generation av Pyramid Business Studio

Afriso EMA har under 45 års tid utvecklat lösningar för säker hantering av explosiva och giftiga produkter. För att hålla koll på sina lösningar använder de Pyramid. Steget upp till Pyramid 4 innebär modernisering och förenklingar. Det är en bättre version eftersom den kan anpassas mer för varje individ, säger Jörgen Schöld som ansvarade för lyftet hos Afriso, i samarbete med KR System i Malmö.

Läs mer

KR System önskar God Jul!

Ett varmt tack riktar vi till alla våra kunder, samarbetspartners och medarbetare för ett fantastiskt år!

Så når du oss under helgdagarna

Om du behöver hjälp och “din favoritkonsult” är ledig, kan du ringa vår telefonväxel. Vi ser till att du får hjälp av den personal som är i tjänst.

Växelnummer och öppettider:

Växelnummer till våra kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Karlstad/Skövde finns under menyvalet Kontakt på hemsidan. Du hittar även växelns öppettider där.

Kontakta oss

Butikssupport/ Assistans online:

Vår Butikssupport/ Assistans online når du via KR Systems supportnummer. Supporten är öppen och bemannad på följande tider:
Vardagar 08:30 – 19:00
Helger 10:00 – 16:00.

Julklapp till barnen

Vid en naturkatastrof eller i kaoset som följer riskerar också att komma bort från sina familjer och inte sällan slås deras välbekanta värld i spillror när skola, lekplats och hem förstörs”, enligt Rädda Barnen.

Barnen är de som drabbas allra hårdast av klimatkrisen. Därför valde vi att ge dem en julklapp som kan hjälpa – vi köpte Rädda Barnens julpaket.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka