Miclev valde ett helhetssystem för inköp, logistik, lager och batchhantering

Leverans av ett heltäckande produktsortiment

miclev_verksamhet_800x530

Miclev är ett Malmöföretag som förser den nordiska marknaden med diagnostikprodukter, kemikalier och förbrukningsvaror för alla som arbetar med Life Science. Vid leverans av ett heltäckande produktsortiment är Pyramid affärssystem viktigt, både genom dess standard funktionalitet och dess flexibilitet vid integrationer med andra program.

”Möjligheten att göra integrationer mellan Pyramid och andra system ser vi som positivt. Vi har kopplat på transportsystem, banktjänster med mera i Pyramid. Även integrationen med Office-paketet är väldigt användbar.”

Inspireras av Miclevs berättelse. Läs referensen här.

Affärssystemsbubbel med KR System – Intervjuer och iakttagelser

Intervjuserie med KR System - om Affärssystemsområden

KR Systems verksamhetskonsulter brinner för att effektivisera företags arbetsflöden så nu startar vi serien Affärssystemsbubbel med KR System!

Du möter Caroline och Ottilia som samtalar med och ställer frågor till sina gäster. I intervjuerna belyses ämnen som kan gynna utvecklingen av våra kunders verksamheter. Våra två första bubbel handlar om digitalisering som effektiviserar för olika yrkesroller i ett företag.

Häng med från början!

Du hittar serien på vår Youtubekanal eller via vår webbsida under menyvalet Utbildning – Affärsystemsbubbel.

Ny kurs – Pyramidrutiner för ekonomiansvarig

Kursen riktar sig till dig som är ekonomiansvarig, oavsett om du är ny i din tjänst eller vill fräscha upp kunskaperna. Förbättra dina organisatoriska rutiner och få effektiv intern kontroll i affärssystemet. Kursinnehåll och anmälningsformulär hittar du via länken nedan.
Kursdatum 19 maj. 

Läs mer och anmäl dig till kurserna här!

Tack för att ni väljer oss!

Ett stort tack till alla våra kunder för att ni väljer oss och till vår personal och såklart Vitec Unikum datasystem AB, som gjort det möjligt för oss på KR System att återigen få den fina utmärkelsen Årets Pyramid Partner 2022 – Classic.

Mer från prisutdelningen

Börja skriv och tryck ENTER för att söka