Målet är att använda Pyramid bättre och mer fullt ut för verksamheten

Modexa satsar på affärssystemet och gör ett omtag i Pyramid

listbild_modexa_verksamhet_800x800

Modexa har arbetat i affärssystemet Pyramid Business Studio sedan tidigt 2000-tal. Nu ville de se över och utnyttja affärssystemet bättre och mer hållbart. Modexa utför byte av köks- och badrumsinredning, samt stambyten åt sina kvarboende hyresgäster och då är smidig hantering av produktion och lager viktigt. Modexas behov och KR Systems erfarenheter ligger till grund för den strategi som togs fram för uppgradering av affärssystemet och deras flöden över tid.

Inspireras av Modexas berättelse här

Lär dig mer om behovsanalys och reskontra i KR Systems utbildningar

Vill du lära dig mer om lager-, eller ekonomiflöden i Pyramid? Då kanske våra webbkurser kan vara det du söker? Det finns några platser kvar på kurserna i mars månad.

15 mars – Behovsanalys
22 mars – Kundreskontra
29 mars – Leverantörsreskontra

Läs mer och anmäl dig till kurserna här!

P27 – Ny nordisk digital betalplattform för betalningar inom de nordiska länderna

En ny gemensam nordisk infrastruktur för betalningar kommer att införas från 2022. P27 ska erbjuda de nordiska länderna ett enklare sätt att genomföra betalningar, gränsöverskridande.  Projektet löper under flera år och flera etapper.

Några viktiga förändringar under P27-projektet kommer att påverka dig som är Pyramidanvändare. Vi har sammanfattat punkterna som Vitec Unikum har informerat om i sitt nyhetsbrev.

Läs mer om P27 och Pyramid

Pyramid Tips och Trix

Hur gör jag en ABC-klassificering för att lageroptimera?

Vi berättar hur ABC-analys fungerar i teorin och Markus visar hur du kan lageroptimera med hjälp av ABC-klassificering i Pyramid Business Studio.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka