KR System firade 40 år tillsammans med Pyramidanvändare

Stort intresse för nyheter i Pyramid och effektivisering med Pyramid affärssystem

Tack till alla som besökte våra kunddagar och firade oss på vårt jubileum! Nära 170 kunder kom och fick ta del av bubbel, god mat, goodie-bags, Pyramidnyheter samt effektiviserande lösningar och inspiration kring produkter inklusive förmånliga erbjudanden. Det blev en härlig stämning och inspirerande diskussioner om Pyramids affärssystemslösningar för olika verksamheter.

Hört i minglet:
”Det känns som att ni har en väldigt bra sammanhållning. Ni har väldigt trevlig stämning med varandra – ni verkar ha kul på jobbet och det känns väldigt kul och är skönt att se. Ni verkar vara en bra grupp oavsett om ni är från olika delar av landet.”
(Kristina Wallentinus – W & H Nordic Aktiebolag)

Göteborg – Malmö – Karlstad – Stockholm

Under jubileumsturnén träffade vi våra kunder för att prata om Pyramid affärssystem. Fokus var nyheter i Pyramid och några av KR Systems lösningar för digitalisering & effektivisering. Här kan du ta del av de mest spännande nyheterna i standard Pyramid.

Vi hade 5 pass med information om effektiviserande funktioner.

Våra föreläsare möttes i en roasting och sedan fick besökarna välja att delta i 3 av passen.

I Göteborg överraskade vi grundarna Jan Kjellin och Max Langer med blommor och champange för att fira KR Systems 40 år inom affärssystemslösningar.

Max Langer berättade om valet av affärssystemet Pyramid och varför det fortfarande är det som KR Systems konsultverksamhet bygger på. Han betonade det långvariga och nära samarbete som finns mellan oss återförsäljare och Vitec Unikum datasystem AB, leverantören av Pyramid Business Studio.

Från leverantören var partneransvariga Max Wallenius och Emil Kojic med oss på turnén, för att berätta om dåtid-nutid-framtid för Pyramid affärssystem, Vitec Unikum datasystem AB och visa nyheter i Pyramid 4. Deras VD & Marknadschef kom på besök i Malmö för att fira med oss.

På samtliga orter blev det intressanta diskussioner med såväl befintliga som helt nya kunder. Besökarna passade på att prata med KR Systems konsulter och utvecklare samt Vitec Unikums partneransvariga under minglet.

Några omdömen från deltagare:

”Personligt, motiverande, bra samordnat och koordinerat. JÄTTEGOD mat och fika!”

”Bra info om dom olika delarna. Lagom långt för att förstå och få upp intresset.”

Turnégänget och våra fantastiska medarbetare

Vårt glada kringresande eventteam – Ottilia Gustafsson, Markus Ehnberg, Max Langer, Carola Lindborg, Anna Lundberg, Filip Bahlsten, Emil Kojic (Vitec Unikum), Anna-Karin Wesström, Ulrica Skoglund, Max Wallenius (Vitec Unikum), Gustaf Sten.

Vi passar på att rikta ett stort tack till alla våra medarbetare, som på olika sätt bidragit till att göra eventet till den helhet det blev. Inte minst de som fixade med ballongbågarna som mötte våra besökare.

Snabbtitt från eventet – Aftermovie

Stort tack till alla som deltog! Kul att det blev så stor uppslutning på samtliga orter! 👍🤩 Det här är vår aftermovie.

Nyfiken på att veta mer?

Vill du veta mer om Pyramid, KR Systems produkter och hur du kan utveckla arbetsprocesser och flöden för din verksamhet?

Välkommen att kontakta oss på KR System

Börja skriv och tryck ENTER för att söka