PlockIT

Samla ihop plockorder, samarbeta och effektivisera plockningen

Vår produkt PlockIT i Pyramid Phone Editions plattform, gör att du slipper integrationer med externa plockappar. Effektivisera din verksamhets plockrundor och underlätta er orderhantering.

Digital plock

Kunder och säljare ändrar kontinuerligt på en order, vilket gör att en pappersplocklista snabbt blir inaktuell. Att få med alla dessa förändringar till plockaren gör att risken för felhantering vid order minskar markant. Till Pyramids app Phone Edition har vi därför skapat en helintegrerad produkt som ser till att uppgifterna är uppdaterade i realtid. PlockIT finns för olika enheter , t.ex. den traditionella handdatorn med inbyggd skanner eller platta med en smidig handskanner kopplad.

Effektivare plockrundor

Oavsett storlek på order, har PlockIT en smidig hantering för att leverera ordern på rätt sätt. Det går att ha en stor order där flera plockare hjälps åt, eller flera order som ska med i samma leverans. I PlockIT är det ingen skillnad. Plockaren har alltid samma vy och alltid rätt information till hands.  Det resulterar i smidigare och effektivare plockrundor.

Saldokvalitet

Med hjälp av skanning kommer plockaren alltid att plocka rätt artikel på rätt plats vilket ger en bättre saldokvalitet. Du kan även styra om det ska utföras löpande inventering i samband med plockrundan.

Leveranskvalitet

Arbetet med att få med sena förändringar, t.ex. när kunder ändrar och lägger till i beställningen, blir effektivare. Med ett utvecklat stöd för kollihantering där vi knyter artikeln till ett visst kolli eller en viss låda stärks kundservicen. Då varje plock skannas och verifieras kommer kunden alltid att få rätt artikel och rätt dimension. Det förbättrar säkerheten och ökar leveranskvaliteten.

Hur används PlockIT i vardagen? (Se filmen med ljudet på.)

Läs reportaget om Hisab/Joker AB och se hur de använder PlockIT i sin vardag.

PlockIT växer

Först kom plock av order. Sedan kom impulsinventering och lagerplats/batch. Produkten PlockIT fortsätter att vidareutecklas och nyligen tillkom funktioner för mottagning/inleverans och en utökad avvikelsehantering.

I nästa steg tittar vi på funktioner:

  • för plockning till tillverkning
  • den årliga inventeringen
  • utökad serienummerhantering
listbild_plockitgruppen2023_800x640
produkter_listbild_pda-suite4_1000x800

Vad behöver din verksamhet?

Hoppa på PlockIT-tåget!

Var med och påverka vidareutvecklingen av produkten för ännu smidigare plockhantering. Vi är lyhörda för marknadens behov och önskemål. Genom att vara delaktig får du möjlighet att ta del av andra lagers lösningar och slipper uppfinna hjulet själv.

Frågor och DEMO

Vill du veta mer kan du kontakta Markus Ehnberg på e-post markus.ehnberg@krsystem.se, eller telefon: 010-130 19 57.

Produktblad

Börja skriv och tryck ENTER för att söka