Ett affärssystem till flera bolag i samma koncern

Speglade rutiner ger smidigt arbetsflöde

elab_sloingeelektriska_verksamhet_logo_nyhetsbrev_800x640

”Det har blivit ett stort bolag med ca 85 medarbetare, totalt i båda. Bolagen ser i stort sett likadana ut i sin verksamhet, så för att förenkla valde vi att spegla upplägget i Pyramid,” berättar Sofie Jonsborg, Ekonomiansvarig hos ELAB och Slöinge Elektriska.

Vi på KR System hjälpte till att spegla bolagen och effektivisera några tidsödande arbetsprocesser. Ett möte med en konsult gav nya perspektiv på de dagliga arbetsprocesserna, enligt Sofie, ”Ibland sitter man bara och matar och tänker inte. Att få någon utifrån som ser och säger – varför gör du så och inte såhär, det är så mycket enklare? Det tänker man inte alltid på,” säger hon. Vi berättar om små och enkla lösningar.

Läs hela reportaget om ELAB  & Slöinge Elektriska här

Missa inte vårt event i Halland 15/2

I fokus är PlockIT för lager, EFH för automatisering av inkommande leverantörsfakturor, samt nyheter i Pyramid 4.

Kom och träffa våra konsulter Susanne Jonsson och Jonas Hultin från vårt Hallandskontor samt Markus Ehnberg, Filip Bahlsten, Jan Kjellin och några andra kända ansikten. Varmt välkommen till eventet den 15 februari som hålls i Laxbutikens konferenslokaler i Heberg.

Kunnande ger konkurrenskraft!

Gå kurs i Pyramid

Stärk verksamhetens kompetenser i affärssystemet. Få inspiration till nya arbetsflöden i affärssystemet och bli effektivare i ditt vardagliga arbete.

Anmäl dig till kurserna här!

KR System söker en Customer Care Manager

Jobba i ett team med mycket kundkontakt

I rollen som Customer Care Manager arbetar du proaktivt med att kontakta och hjälpa våra kunder att maximera nyttan med affärssystemet Pyramid samt kringliggande produkter och tjänster.

Läs om tjänsten och ansök här!

Pyramid Tips och Trix

Behörigheter på knappar/flikar/sektioner

Styr vad medarbetarna har tillgång till i Pyramid med hjälp av Behörighetsmodulen. I detta tips och trix redogör Markus för hur behörighet kan anges på olika nivåer.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka