Webinar om nyheter i Pyramid 4.15 och Reklamationsmodulen

100-tals förbättringar med fokus på funktion i Pyramid 4.15

Delta på våra webinar och stärk din Pyramidkompetens

Pyramid 4.15 innehåller många nya nyheter som vi fokuserar på i två nya kostnadsfria webinar i september och oktober. Fler webinar planeras till hösten. Håll utkik på vår webbsida.

För mer omfattande genomgång finns våra kurser. Vi använder Microsoft Teams.

Nyheter i Pyramid 4.15 – Boka in den 7 september

I Pyramid version 4.15 har det kommit många nya fina funktioner och flöden. I detta webinar visar vi utvalda nyheter. Jan Kjellin och Markus Ehnberg pratar med vår gäst Olle Kristell, Försäljningschef från Vitec Unikum Datasystem AB.

Tisdag 7/9 – Läs mer och anmäl dig här

 

Reklamationsmodulen

I detta webinar visar vi nya funktioner i Reklamationsmodulen i Pyramid version 4.15 och reder ut hur olika flöden hänger ihop.

Torsdag 7/10 Läs mer och anmäl dig här

 

Välkommen med din anmälan redan idag.

För dig som inte kan delta, är det viktigt att du anmäler dig ändå. Vi skickar en länk till dig, så kan du se webinariet senare. Seminariet kommer att vara tillgängligt för nerladdning.

Nya fräscha webbkurser

Våra kurser är ett kostnadseffektivt sätt att bli mer kompetent i det dagliga arbetet i affärssystemet Pyramid Business Studio.

Vi inleder höstens utbud den 8 oktober med ämnet Behovsanalys inköpsparametrar. Totalt har vi 9 planerade webbkurstillfälle som täcker olika ämnen. Alla våra kurser är tillgängliga på distans. Vi använder Microsoft Teams.

Se hela utbudet här: krsystem.se/support-och-service/kurser/

För dig som nyligen börjat använda Pyramid

Vi ger dig en solid grund att stå på och ovärderlig kunskap om affärssystemets mångsidiga funktionalitet. Vi gör dig till superanvändare i Pyramid genom att visa dig många små och stora tips.

Pyramid Grundkurs 12/10 – Läs mer och anmäl dig här

För dig som vill bli en stjärna på ekonomi i Pyramid

Samhället förändras och ställer krav på ny ekonomikunskap. Vi visar förbättrade flöden i Pyramid 4 och dess funktioner i kombination med våra egna produkter.

Ekonomiassistent Kundreskontra 19/10 – Läs mer och anmäl dig här

Ekonomiassistent Leverantörsreskontra 20/10 – Läs mer och anmäl dig här

Börja skriv och tryck ENTER för att söka