Vi hälsar Jessica Svan välkommen till KR System

Ny medarbetare i Malmö!

Jessica Svan är ny medarbetare stationerad på vårt Malmökontor. Hon kommer att jobba som verksamhetskonsult och projektledare.

Varmt välkommen till KR Systems glada gäng, Jessica!

Jessica Svan
– Verksamhetskonsult/Projektledare, Malmö

Jessica Svan har tidigare arbetat som utvecklare av affärssystemet Pyramid Business Studio hos Vitec Unikum. Där var Pyramid e-handel hennes modulansvar och hon utbildade återförsäljare inom både Pyramids e-handel och Konsultstudio. När hon sedan arbetade på CGI Sverige utvecklade hon sin förståelse för system ytterligare, då hon arbetade med HR System mot offentlig verksamhet. Hennes roll på CGI var produktägare och inledningsvis arbetade hon med kravhantering. Hon gick sedan över till att bli SCRUM Master och projektledare.

Jessicas främsta styrka är hennes 25 år långa erfarenhet inom systemutveckling och breda förståelse för Pyramid och dess uppbyggnad. Kombinerat med hennes erfarenheter från CGI som gett perspektiv på hur andra typer av system fungerar och utvecklat hennes kunskaper i kravhantering kommer Jessica att bli ett viktigt tillskott bland KR Systems medarbetare.

På frågan vad det var som lockade henne till KR System, svarar Jessica:

”Jag längtade tillbaka till Pyramid och vet att KR System är ett trevligt gäng människor. Genom att jobba närmare kund kan jag se effekten ute hos kunderna, av det jag som konsult skapar  med anpassningar och inställningar i flöden i affärssystemet. Jag har ett ständigt driv för att förbättra funktionalitet för användaren, att själv utvecklas hela tiden och lära mig mer om fler delar av Pyramid. Nu ser jag fram emot att träffa kunder och få större förståelse för deras verksamheter och flöden – att se helheten.”

På fritiden är Jessica en hemmakär trädgårdsnybörjare som tycker om att vandra i naturen och köra motorcykel.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka