Vi hälsar Heléne och Gustaf välkomna till KR System

Nu utökar vi personalstyrkan i Malmö!

Vi är väldigt glada och tacksamma över att kunna berätta att vi utökar KR Systems Malmökontor med två nya medarbetare. Båda har lång erfarenhet av arbete i affärssystemet Pyramid Business Studio.

Varmt välkomna – Heléne Kardell och Gustaf Sten!

Heléne Kardell
– Verksamhetskonsult, Malmö

Heléne Kardell har över 20 års arbetslivserfarenhet inom affärsprocesser, från fem olika affärssystem och affärskulturer från små familjeföretag till stora koncerner. Hennes främsta styrkor är den breda kunskapen och goda förmågan att tidigt se konsekvenser/förändringar som kan uppstå längre fram i processer hos företag.

Hon har varit delaktig vid implementering av affärssystem, skapat nya rutiner och processer för order- /lagerhantering samt utfört kvalitetsutveckling av företagsprocesser. I Pyramid har hon arbetat med allt från artikelregister, lager/transport, offerter/order, inköp, fakturering, reskontra till redovisning.

Med erfarenhet från ett användarperspektiv, ser hon nu fram emot att få prova på konsultperspektivet. KR System träffade hon redan för ca 15 år sedan, då som anställd hos ett företag som bytte affärssystem till Pyramid Business Studio. Heléne var med i projektgruppen vid implementeringen, med en ledande roll i utformning och utförande av anpassningarna i moduler som hon själv använde.

”Implementeringen löpte helt enligt planerna och KR System ingav proffsighet och en trygghet med sitt fina engagemang rakt igenom hela processen. Det var där och då som min nyfikenhet på KR System som företag och arbetsrollen som verksamhetskonsult väcktes. När vänner och bekanta genom åren har frågat mig vad jag kan tänka mig att arbeta med, har jag alltid sagt att jag är nyfiken på rollen som verksamhetskonsult. Det är lite av ett drömjobb, ” säger Heléne och fortsätter, “Redan efter mina första kontakter med både Martin Tillborg och min mentor Monica González Säfström besannades den känsla jag hade för 15 år sedan”.

”Att få arbeta i en verksamhet som har liknande värdegrunder som sina egna, visar stolthet i sina produkter och tjänster, eftersträvar hög kvalitét, gott ledarskap och laganda, ser jag lite som ett privilegium och jag ser verkligen fram emot att få hjälpa kunder hitta finurliga lösningar till deras utmaningar och behov,” säger Heléne avslutningsvis.

Gustaf Sten – Utvecklare, Malmö

Gustaf Sten började sin bana inom affärssystemsbranschen som säljare, servicetekniker och systemansvarig på ett mindre företag. Intresset för vad man kunde göra inom CRM och affärssystem ledde honom vidare till Vitec Unikum, där han arbetade som utvecklare av Pyramid Business Studio under 12 år. Då var hans fokus på  anpassningsbarhet samt modulerna Order/Lager/Inköp, Phone Edition och PDA Solutions. De senaste två åren har han varit anställd på Handelsbanken där han utvecklat stöd för de helt nya tjänsterna Swish Utbetalning och Swish Företagsapp.

Gustafs främsta styrka är att han kan sätta sig in i hur kunderna använder affärssystemet. Han har en bred förståelse eftersom han själv först varit användare, systemansvarig och sedan utvecklare. Sin erfarenhet från banken gav honom mer kunskap om integrationer med externa program och en förståelse för hur man kan koppla banktjänster mot affärssystem.

”Jag har ett ständigt driv för att förbättra funktionalitet för användaren”, säger Gustaf.

Eftersom jag har utvecklat i Pyramid Business Studio och kan det väldigt väl, ser jag fram emot att sätta mig in i kundernas situation och lösa deras problem. Det ska bli roligt att få komma närmare kunderna och att hjälpa till med lösningar som underlättar i deras vardag.

KR System har jag länge varit nyfiken på och haft en god relation till så jag ser verkligen fram emot att arbeta i detta proffsiga och trevliga sällskap.

På fritiden cyklar jag mountainbike, paddlar kajak, åker skidor och löptränar,” berättar Gustaf.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka