Unikum Datasystem har fått ny ägare – Vitec Software Group AB

Information från systemleverantören

Unikum datasystem ab informerar i sitt nyhetsbrev Pyramid Info om nyheter som berör Pyramid Business Studio. Vi lyfter fram några av dessa nyheter. Saknar du inloggning till deras kundservice-sidor? För att prenumerera på Unikums nyhetsbrev och få inloggningsuppgifter till deras handledningar, skickar du ett e-postmeddelande till: leverans.unikum@vitecsoftware.com

Vitec Software Group förvärvade Unikum Datasystem den 4 januari 2021

”Anledningen till försäljningen av Unikum är helt enkelt att grundarna/ägarna har nått den ålder då det är dags att dra sig tillbaka”, informerar Unikum i sitt nyhetsbrev Pyramid info nr 1 – 2021.

Kort sammanfattat berättar de att Unikum kommer att finnas kvar i Lund och fortsätter att både utveckla och supportera Pyramid som tidigare.
Ny VD blir Annett Ahrberg – tidigare supportchef på Unikum. Hon har varit del av Unikums ledningsgrupp under många år. Med sina 27 år på Unikum har hon en gedigen kunskap och vet hur  företaget fungerar.

”Det är väldigt positivt för våra kunder, återförsäljare och medarbetare med Vitec som ny ägare till bolaget. De har en stark position i Norden och har lång erfarenhet och bred kompetens inom vertikala programvaror. För oss är det avgörande med en långsiktig ägare som engagerar sig i den fortsatta utvecklingen av bolaget, säger Lars Lindskog, (fd) CEO Unikum Datasystem AB.”

Hur berörs du som kund?

  • Unikum Datasystem AB kommer framöver att heta Vitec Unikum Datasystem AB.
  • Företaget förändrar sina e-postadresser.
  • På sikt flyttas miljön för kunder som valt att låta Unikum drifta e-handel.

Mer information om detaljer och datum för övergången kommer framöver.

I övrigt sker inga större förändringar.

Länk till Unikums nyhetsbrev: Pyramid Info nr 1, 2021

Länk till Vitecs pressrelease: www.vitecsoftware.com

Börja skriv och tryck ENTER för att söka