Save the date 21 september – Inköps- & Logistikdag Pyramid

Vi bjuder på föreläsning & demo i Malmö

Vikten av effektiv lagerstyrning

I en global ekonomi är vi allt mer beroende av överblick, kontroll, att kunna planera med längre horisont och göra rätt prioriteringar. För dig som arbetar med inköp, lager och logistik i Pyramid har vi därför satt ihop en föreläsning och demo.

Vår föreläsare Roger Stokkedal – universitetsadjunkt, utbildare inom lager och logistik, delar med sig av värdefull kunskap om:

  • differentierad lagerstyrning
  • leveransförmåga
  • effektivitetsmått för lagerstyrning
  • beställningspunkt
  • täcktidsplanering

Han ger dig insikt i hur lagerstyrning kan effektiviseras och förklarar de viktiga begrepp som ligger till grund för en effektiv lagerstyrning.

Vår egen lagernestor Markus Ehnberg inspirerar dig med visning av funktioner i och kring Pyramid Affärssystem. Funktionaliteten hjälper din verksamhet att ta rätt beslut gällande lagerhållning.

Rätt verktyg för orderplockning sparar tid

Vi visar vår nya handdatorlösning PlockIT, som hjälper lagerpersonal att arbeta snabbare och minskar risken för felplock. Ta chansen att prova lösningen ”hands on” och prata med utvecklarna.

Boka in datumet 21 september 2022

Reservera Förmiddagen den 21 september 2022 i din kalender, för vårt event om planering av inköp, lagerhållning och leverans och ta del av det senaste inom lagerstyrning och plockhantering i Pyramid. Eventet hålls i Malmö.

Mer info och anmälningsformulär hittar du på vår webbsida, menyvalet Utbildning – Kunddagar och seminarier.

Ps. Har du en kollega som absolut inte ska missa detta?
Skicka i så fall hans/hennes mejladress till Markus Ehnberg, så sänder vi en inbjudan.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka