Pyramids variantartiklar var avgörande

Justeras priset på en variant, uppdateras alla.
Smidigt, tycker Arbetsskydd!

arbetsskyddexpressab_verksamhet_800x640

Arbetsskydd Express AB är en tillverkare av arbetskläder, arbetshandskar och personligt skyddsmaterial som i över 40 år erbjudit skyddsprodukter för olika branscher.

”Pyramids Variantartikelhantering ger ett enkelt arbetssätt, inte bara vid registrering utan även för prisuppdateringar och ända ut i orderregistreringen. Justeras priset på en variant, så ändras det på alla. Det fungerar väldigt smidigt,” säger Jim Rosdahl, VD på Arbetsskydd Express AB.

Läs om lösningen hos Arbetsskydd här!

Nya avsnitt i serien Affärssystemsbubbel

Intervjuserie med KR System - om Affärssystemsområden

Justera din verksamhets flöden i Pyramid med lösningar utöver affärssystemets standard funktionalitet. I detta avsnitt får du veta hur vi skapar magi med enkla anpassningar och integrationer, baserat på dina behov i affärssystemet. Gäst hos Caroline och Ottilia är Gustaf Sten som är utvecklare på KR System i Malmö.

Här ser du filmen om anpassningar

Se tidigare avsnitt på Youtube eller via vår webbsida, menyvalet Utbildning – Affärsystemsbubbel.

KR System har öppnat kontor i Varberg

varberg_1600px

På vårt nyöppnade kontor på Birger Svenssons väg 32a i Varberg får du hjälp av våra konsulter Sussie och Jonas. Vi planerar att ha en kundträff där framöver.

Ta mig till kontaktsidan!

Bekräftelse på bra verksamhetslösningar

listbild_pyramidpartner2023_1000x800

KR System tilldelades utmärkelsen
Årets Pyramid Partner 2023

Våra kunders behov av lösningar i och kring affärssystemet Pyramid Business Studio är viktigt för oss som systempartner. Därför var det extra roligt att på nytt få utmärkelsen Årets Pyramid Partner. Det är en bekräftelse på att vi gör ett bra arbete och uppnår resultat. Stort tack till alla som har gjort det möjligt för oss att få denna fina utmärkelse!

Börja skriv och tryck ENTER för att söka