Nyhetsbrev – september 2021

Med Pyramid affärssystem öppnas nya möjligheter för din verksamhet

Rätt lösning gör dig och dina medarbetare nöjda med affärssystemet!

Intressanta installationer som inspirerar

Pyramid är ett flexibelt affärssystem som kan kompletteras med integrationer och kundspecifika lösningar. Du har hört det förut och tänker kanske ”det där är bara säljprat”.

Därför ville vi berätta om hur bra det kan bli.

Vi har i samarbete med Pyramidkunder skrivit reportage som visar styrkan i affärssystemet Pyramid Business Studio, integrationer och KR Systems arbetssätt. I kombination med kundens engagemang leder det till förbättrade flöden för verksamheterna.

Läs om nyinstallationer, nulägesanalys, kompetensutveckling, mobila enheter, e-handel, validering vid tillverkning och flera andra lösningar för olika typer av verksamheter och branscher. Allt med Pyramid affärssystem som grund.

Vårt mål är att göra våra användare nöjda med flöden i det dagliga arbetet i och kring affärssystemet.

Inspireras att utveckla din verksamhet!

Webinar om Reklamationsmodulen 7 oktober

Vi visar Reklamationsmodulen utifrån både kund- och leverantörsperspektivet samt nyheterna i Pyramid 4.15. Häng med när vi reder ut begrepp och visar olika flöden. Välkommen med din anmälan redan idag.

Läs mer på vår webbsida

Webinar om Phone Edition och Mobil arbetsorder i Pyramid affärssystem

Välkomna till KR System – Jessica och Susanne!

Vi på KR System är väldigt glada och tacksamma över att kunna berätta att vi utökar KR Systems personalstyrka med två nya medarbetare!

Jessica Svan är placerad i Malmö och Susanne Jonsson i Göteborg.

Båda två har lång erfarenhet av arbete i affärssystemet Pyramid Business Studio. Vill du veta mer om vem de är hittar du en närmare presentation på vår nyhetssida.

Pyramid Tips och Trix

Temavyer i Pyramid 4.15

Här visar vi hur du med skrivbordsvyer med tema gör det enklare att hitta information om t.ex pågående projekt, eller kunder/leverantörer som du ofta arbetar med.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka