Nyhetsbrev september 2018

Nu är vi laddade inför höstens utmaningar!

Vi på KR System har kickstartat hösten på Malta där vi laddat batterierna och bättrat på Pyramidkunskaperna.

Vi är nu 50 medarbetare som tillsammans har en oslagbar kunskap kring Pyramid. Vi blir starkare som team genom att regelbundet träffas, utbyta erfarenheter och internutbilda oss. På så sätt ser vi till att den samlade kunskapen kan hitta hela vägen till våra kunder.

Vi ser fram emot en spännande, utmanande och rolig höst tillsammans med både nya och befintliga kunder!

Upptäck ditt företag

Med Pyramid Business Intelligence visas affärsinformation från Pyramid i din smartphone eller läsplatta.

Alla bevakningar, grafer och mätare du har på ditt Pyramidskrivbord kan visas. Genom att klicka på grafen gör du en drill-down så att bakomliggande data presenteras.

Värdefull data om orderläge, projektstatus, försäljning, fakturor som väntar på attest, kontoinformation mm. samlas automatiskt i mobilen.

Appen och licensen är kostnadsfri och finns både till Android och Apple.
För att appen ska kunna kommunicera med Pyramid behöver du en IIS-webserver i ditt nätverk. Har du inte det är det enklaste att ansluta sig till KR Systems webtjänst.
(150kr/mån upp till 7 användare, för fritt antal: 250kr/mån).

Pyramid Business Intelligence app

Vi gillar E-handel

Enligt sajten ehandel.se står Svensk e-handel för 9% av omsättningen för detaljhandel (B2C). Känslan bland grossistförsäljning (B2B) är att det som händer inom detaljhandeln bara står runt knuten även för grossistförsäljningen. Många rustar för att komma igång med e-handel och de som varit pionjärer bygger nytt, bygger om och fräschar upp. Kundernas förväntningar av e-handel, design och upplevelse är mycket högre nu än de var på 90-talet.

Pyramid Business Studio e-handel

Vi erbjuder flera olika e-handelsplattformar tillsammans med Pyramid. Det finns en helintegrerad egen Pyramidmodul ”e-line” och vi har utvecklat integrationspaket mot bland annat Svensk Webbhandel och Askås. Tack vare Pyramids välutvecklade integration hanterar vi även kopplingar mot andra system som Magento, Jetshop, Sitecore mm.

Några exempel på e-handel baserat på Pyramid:

  • Tradebanco, grossist kosmetika mm. (e-line)
  • Erlandssons Brygga, detaljhandel båttillbehör (e-line)
  • Safetrack, agenturer inom verktyg, lösning, svets (e-line)

 

  • Arbetsskydd, arbetskläder och skyddsutrustning (Svensk Webbhandel)
  • Sportec, vapenhandel för Sportskytte mm. (Svensk Webbhandel)
  • Hjertmans, detaljhandel båttillbehör (Svensk Webbhandel)

 

  • Blixt & Dunder, motorcykeldelar (Askås)
  • Crafton, distributör musikinstrument (Askås)

Funderar ni över e-handel? Tveka inte att ta kontakt med oss så hjälper vi er framåt!

Nu blir det andra bullar!

Vi är så glada över att välkomna Anna-Karin Wesström som vår nya kommunikatör. Anna-Karin har en mångårig erfarenhet som informatör och kommer att utveckla all KR Systems kommunikation såsom nyhetsbrev, produktinformation, hemsida, kunddokumentation och mycket mera.

Ta chansen att välkomna Anna-Karin och tipsa om vad du vill läsa mer om i nyhetsbreven i framtiden.

QPG logo

”Pyramid är prisvärt och täcker våra behov”

Anders Eloff – Arkitekt på QPG

QPG är ett arkitektföretag som skapar ändamålsenlig, särpräglad och tidlös arkitektur för många brukare. Företaget bildades 1999 och har idag 18 anställda.

När QPG införde Pyramid i verksamheten använde de till en början bara tidrapportering och fakturering men det har utvecklats med åren tillsammans med KR System. Med Pyramid har de förenklat de administrativa processerna och fått mer kontroll på sina projekt. Projekten budgeteras och följs upp på ett enkelt sätt. För ekonomifunktionen har det bland annat inneburit elektroniskt attestflöde av leverantörsfakturor samt orderpåföring för att koppla leverantörsfakturor med tillhörande projekt.

Anders berättar att Pyramid är flexibelt och lätt att administrera då det är enkelt att styra vem som har tillgång till de delar av Pyramid som behövs för ekonomistyrning och uppföljning och vilka som endast behöver tillgång till tidrapportering. Där räcker det med personliga licenser vilket gör det enkelt att lägga till nya användare.

”Pyramids funktioner blickar framåt och täcker mer än våra nuvarande behov” säger Anders.

Titta gärna in på QPGs hemsida för mer information om deras hus!
www.qpg.se

QPG verksamhet

Tips & Trix - Personliga menyer

Börja skriv och tryck ENTER för att söka