Nyhetsbrev oktober, 2019

Auto, Auto, Auto!

Tips till dig som jobbar med leverantörsfakturaregistrering

Frigör tid och spara pengar, med våra tilläggsfunktioner till Pyramid

Vår ekonomiansvariga Maria Johansson hade behov av att effektivisera arbetet med registrering av leverantörsfakturor. Hon fick hjälp av våra utvecklare att ta fram de tjänster som vi berättar om i detta nyhetsbrev.

Maria konstaterar glatt:

”Tack vare automatiseringen slipper jag de monotona uppgifterna och kan fokusera på att göra andra viktiga uppgifter. Smidigt och kostnadseffektivt!”

Så kan du också effektivisera registreringen av leverantörsfakturor

Kort sammanfattat innebär tilläggsfunktionerna Automatisk e-posthämtning och My Invoice Buddy, att alla nytillkomna fakturor först hamnar som ankomstregistrerade i rutin 340 Inkorg Attest. Den som är ansvarig kan sedan hantera eller fördela dem vidare.

Automatisk e-posthämtning

Automatisk e-posthämtning flyttar bifogade PDF:er från e-post till katalogen ”inkorg” för leverantörs-fakturor. Du slipper öppna varje e-postmeddelande för att spara ner bifogade filer manuellt till Pyramidkatalogen – det sker med automatik och sparar din tid.

Läs mer

My Invoice Buddy (MIB)

My Invoice Buddy (MIB) skapar textfiler som tolkar leverantörsfakturor i rutin 310 och läser in information i Pyramids fält med automatik.

Med en extra inställning för My Invoice Buddy behöver du inte ens trycka på knappen för att registrera fakturan! MIB effektiviserar ditt arbete genom att registrera den åt dig.

Läs mer

Inspireras på våra frukostmöten i höst

I Malmö pratar vi om CRM/Säljstöd och i Göteborg är ämnet Pyramid 4 och Business Intelligence.

Frukostmöte i Malmö – 20 november

Lär dig mer om Pyramid CRM och få inspiration och handfasta tips som hjälper dig i ditt säljarbete. Vi lotsar dig från jakten på kundämne, via klassiskt säljarbete, till nyckeltal och uppföljning.

Frukostmöte i Göteborg – 27 november

Så förbereder du dig inför en uppgradering till Pyramid 4 på bästa sätt. Vi visar även hur du kan analysera informationen i Pyramid med hjälp av Business Intelligence och andra externa system.

Välkommen med din anmälan!

Pyramid Tips och Trix – Analysera i Grafik/gruppera

För dig som jobbar med Business Intelligence. Analysera information i detalj, med hjälp av funktionen Grafik/Gruppera och knappen Analysera i Pyramids Infostudior.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka