Nyhetsbrev november, 2019

Spara pengar, tid och utrymme – samtidigt som du bidrar till ett hållbart samhälle

Minska pappersutskrifter av journaler
– Digitalisera!

Med små förändringar kan du åstadkomma stora vinster. En digitaliserad hantering av företagets journalutskrifter innebär smidigare, och mindre tidskrävande arbete för personalen, en minskad materialförvaring, samt en ekonomisk och miljömässig vinst!

Så hur kan digitaliseringen av journaler ske i praktiken? Med vår lösning sparas journalerna som pdf-filer i sorterade kataloger på ert företags datorer eller på er server. Du har alltså tillgång till dem, lika enkelt som andra filer, via utforskaren. Det är som att ha journalerna i en pärm – fast digitalt!

Vill du veta mer om vår smarta lösning?

Kontakta Caroline Lundquist-Olofsson, caroline.lundquist-olofsson@krsystem.se, telefon 010-130 19 69

Fyndiga CRM-nyheter i Pyramid 4.14 SP02

612 Aktiviteter

Använd drag-and-drop för att koppla dokument till en aktivitet.

613 Kalender

Vid registrering av återkommande bokningar, kan du välja om bokningen ska upprepas varje vecka eller i ett annat intervall.

617 Resursbokning

När resursbokning sker via orderrutinerna 110 Projekt, 410 Order eller 7510 Serviceorder, släpps sigillet på ordern när bokningsdialogen öppnas.

Kort tid kvar att byta ut Windows 7 och
Windows Server 2008 eller 2008R2

Det är viktigt att byta ut Windows 7 och Windows Server 2008 eller 2008R2 eftersom det är plattformen som ni har ert affärssystem Pyramid Business Studio på.

14 januari 2020 upphör supporten för Windows 7

Om ditt företag har Windows 7 bör ni snarast uppgradera till Windows 10 enligt rekommendation från Microsoft. Era Windows 7-datorer blir mer sårbara för säkerhetsrisker och virus, då det inte längre släpps programvaru- och säkerhetsuppdateringar för den versionen från Microsoft.

Läs mer

Supporten upphör även för Windows Server 2008 eller 2008R2

Den 14 januari 2020 upphör supporten vilket innebär att Microsoft inte längre tillhandahåller säkerhetsuppdateringar för Windows Server 2008 eller 2008R2. Microsoft rekommenderar att du uppgraderar till den senaste versionen av molnet eller på plats för att förbli säker.

Läs mer

Inspireras på våra frukostmöten i höst

I november håller vi två frukostmöten i Malmö och ett i Göteborg.

Välkommen med din anmälan!

Frukostmöte i Malmö

20 november – CRM och Säljstöd

Vi pratar om Pyramid CRM och ger inspiration och handfasta tips som hjälper dig i ditt säljarbete. Vi lotsar dig från jakten på kundämne, via klassiskt säljarbete, till nyckeltal och uppföljning.

28 november – Ta steget in i Pyramid 4-generationen

I detta frukostmöte riktar vi oss till dig som idag använder Pyramid 3 och funderar på att ta steget in i Pyramid 4-generationen.

 

Frukostmöte i Göteborg

27 november – Pyramid 4 och Business Intelligence

Så förbereder du dig inför en uppgradering till Pyramid 4 på bästa sätt. Vi visar även hur du kan analysera informationen i Pyramid med hjälp av Business Intelligence och andra externa system.

Välkommen med din anmälan!

Pyramid Tips och Trix
– Dubbelsortering i Infostudio

Med två enkla knapptryckningar kan du förtydliga ditt sökresultat i Pyramids infostudior.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka