Nyhetsbrev – maj 2021

Kundvård och riktad försäljning med företagsupplysning i Pyramid

Webinar i samarbete med Creditsafe

Det har blivit viktigare att ha kontroll över sina kunder. Därför vill vi visa dig hur arbetet med kundvård blir mer effektivt med Pyramid Företagsupplysning och Creditsafe.

Vi är glada att få hälsa Petrus Bernhard från Creditsafe välkommen som presentatör på vårt kommande webinar. Ottilia Gustafsson och Caroline Lundquist Olofsson från KR System Malmö håller i webinaret och kommer tillsammans med Petrus att prata om kundvård och riktad försäljning i Pyramid, hur du kan identifiera verksamhetens viktigaste kunder, rikta din försäljning med hjälp av segmentering och kundklassificering i Pyramid Business Studio, samt sälja säkrare med hjälp av Pyramid Företagsupplysning och Creditsafe.

Boka in den 26 maj kl 14.00-14.40. Varmt välkommen!

Läs mer och anmäl dig till webinaret här!

SAF-T är inte en dryck

Det är KR Systems produkt för hantering av Norges nya lagstiftning med krav på elektroniskt inrapporteringssystem för redovisningsdata.

Produkten Exportera SAF-T Rapport hjälper ditt företag att skapa den fil som krävs för att sända in bokföringsinformation i SAF-T-format.

Läs mer på vår webbsida och ladda ner vårt produktblad!

Nu samlar vi våra filmer i EN kanal på YouTube

Inför hösten 2021 ser vi över våra kanaler på YouTube.
Vi vill göra det lättare för dig att hitta våra filmer, så nu samlar vi dem i en kanal. Du hittar oss via länken:

https://www.youtube.com/KRSystemAffarssystemskonsult

Vilka förändringar gör vi?

  • Byter design på bland annat tumnaglar.
  • Vi delar in filmer i spellistor istället för att ha flera kanaler.
  • Vi lyfter fram några äldre, men fortfarande aktuella, filmer på nytt.
  • Vi städar bort gammalt material.

Vissa länkar från de utgående kanalerna kan komma att brytas. Om du saknar en film får du gärna kontakta oss, så hjälper vi dig!

Pyramid Tips och Trix

Uppdatera operationstider i Pyramids Tillverkning

Vill du veta hur du kan beräkna tid för beläggning i produktionen. Funderar du över hur du ska få rätt kostnad i dina produktstrukturer?

Här visar vi hur du med uppföljning och efterkalkylering kan uppdatera produkter med rätt värden genom Pyramid version 4.14 och rutin 574 Efterkalkyl med uppdatering. Genom att analysera dina tillverkningsorder bakåt i tiden kan du uppskatta åtgång av material och budgetera din operationskostnad. Uppdatera operationstid på dina produkter, sedan kan du efterkalkylera och uppdatera produkterna med rätt värde.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka