Nyhetsbrev december 2018

Tack!

Ett varmt tack riktar vi till alla våra kunder, samarbetspartners och medarbetare för ett fantastiskt år!

År 2018 har varit ett händelserikt år, då vi har anställt flera nya medarbetare som brinner för att hitta smidiga lösningar åt våra kunder. Vi är nu mer än 50 anställda fördelat på kontoren i Göteborg, Karlstad, Malmö och Stockholm.

Under 2019 siktar vi på att visa upp nyheter i Pyramid 4 och våra smarta lösningar, som kan inspirera till förenkling av ditt dagliga arbete i affärssystemet. Men först ser vi fram emot lite ledig tid under helgerna!

Vi önskar dig en riktigt härlig jul och ett gott nytt år!

I år satsar vi lite extra på barnen!

Vi på KR System tycker det är viktigt att kommande generationer har det bra när de växer upp. Sorgligt nog är det alltför många barn i världen som utsätts för våld, tvingas arbeta eller dör av sjukdomar som går att bota.

Vi vill vara med och ändra på det och därför köpte vi årets julklapp hos Rädda Barnen.

Vi välkomnar Mehmet till vårt Malmökontor!

Malmökontorets senaste tillskott heter Mehmet Bajgora. Han kommer närmast från Unikum Datasystem AB. Där har han arbetat med support av affärssystemet Pyramid, med huvudområdena Inventarier, Projekt, Redovisning, Företagsupplysning (Creditsafe) och Import Bokföring.

I grunden har Mehmet en utbildning som redovisningskonsult, samt erfarenhet av kund- och leverantörsfakturahantering genom arbetet som ekonomiassistent på PEAB.

Med sin Pyramidkunskap och spetskompetens i modulerna Inventarier, Företagsupplysning (creditsafe) samt inom Projektredovisning, kommer han att passa perfekt in hos oss på KR System som verksamhetskonsult.

”Det är verkligen kul att få chans att arbeta som verksamhetskonsult,” säger Mehmet, som ser fram emot att få träffa kunder och att jobba mer självständigt. Mehmet tillägger att KR System känns som ett stabilt företag att komma till, med högt i tak. Han tycker det ska bli särskilt kul att få utvecklas och lära sig mer om Order/Lager/Inköp, bland annat flöden vid inleverans och lagerhantering och att se hur olika kunder använder Pyramid i arbetet.

På fritiden umgås Mehmet mestadels med sin fru och sina tre barn. Bland annat tränar han laget där hans åttaåriga son spelar fotboll.

Varmt välkommen, Mehmet!

Go´bert logo

En lastbil full av godis…

Särskilt såhär inför jul låter det extra lockande med godis i stora lass och det var faktiskt med en lastbil godis som det startade för godisgrossisten Go´Berts Konfektyr AB. 

Go´Berts har nu flera decenniers erfarenhet av godisbranschen och kan verkligen kallas för proffs på godis. De är specialister på lösgodis samt roliga stycksaker och samarbetar nära med sina kunder, för att hjälpa dem att ta godisförsäljningen till nya nivåer.

Go´Berts, Pyramid och KR System…

Go´Berts Konfektyr AB valde Pyramid Business Studio som affärssystem 1999, tack vare en väldigt god relation med Pyramidkonsulterna.

”Pyramid ger oss en mycket god överblick över hela flödet i företaget, från det att kunden beställer via e-handeln till att fakturan skickas. Systemet är väldigt flexibelt.” säger Lena Emanuelsson, ekonomiansvarig på Go´Berts Konfektyr AB.

Pyramid har hjälpt Go´Berts att minimera den ’mänskliga felfaktorn’, dvs att effektivisera och spara tid genom att ta bort mycket av det manuella registreringsarbetet. Framförallt har e-handeln effektiviserat flödet påtagligt.

”Jag tycker att systemet alltid levererar. Vi har hittills inte stött på problem som inte har gått att lösa!” säger Lena. Även plockcentralen, som är en anpassning gjord av KR System, har förenklat arbetet mycket för företaget.

Med de senast inköpta modulerna E-säljare kund och Importrutiner ska samarbetet med kunderna stärkas. Vi importerar order från en av våra största kunder med modulen Importrutiner. Den är även tänkt att användas till de kunder som vill skicka beställning via fil. Med E-säljare Kund ska kunderna kunna beställa via streckkoder och på det viset spara tid.
”Om E-säljare kund fungerar som vi tänkt oss, så erbjuder vi den troligen till alla våra större kunder”, säger Lena.

Besök Go´Berts hemsida genom att klicka här >>

Go´bert verksamhet

Tips & Trix - Fakturaurvalet

Börja skriv och tryck ENTER för att söka